Biler på toppen af Google i 15 år

Bilforhandler med unik placering i København

Jacobsen Biler har i to generationer haft bilforhandling og bilservice på Frederiksundsvej 100 i København N. Der er efterhånden ganske få bilforhandlere, der ligger så tæt på centrum, og den position udnytter vi effektivt i forbindelse med lokale søgninger på nettet.

4.000 besøg pr. måned

Online WebDesign har været webbureau for Jacobsen Biler siden Google kom frem. Med et langt sejt træk har vi ikke bare kunnet fastholde men også udbygge sin position som førende på en lang række Google søgninger - fx:

To hjemmesider med hvert sit formål

Hovedsiden for Jacobsen Biler er www.jacobsenbiler.dk. Her profileres virksomheden med særligt forkus på forhandling af ny Suzuki biler samt brugte biler.

Derudover har virksomheden www.byensbedstebilservice.dk, hvor der konstant arbejdes på at skaffe serviceopgaver fra alle de andre store bilmærker på markedet. 

 

"Karsten har været god til at holde skruen i vandet igennem den lange proces. Der kan gå længere tid mellem at vi har kontakt, men hver gang er der finger på pulsen med tjek på statistikkerne og nye ideer til, hvordan vi tager en endnu større del af kagen"

 

Karsten Andersen
Telefon: 70 25 55 52
 
 
 

 

Webdesign - SEO for Biler i København

 

 Karsten har styr på statistikkerne og altid nye ideer til, hvordan vi får endnu flere besøgende fra Google.

 

Jacobsen Biler
Henrik Jacobsen