Anne og katten Frida - Vittigheder om katte

 

Anne og katten Frida er et websted, som kørte i perioden 2003 til 2013. Siden handlede om Anne og hendes kat Frida, og så kunne man indsende forslag til kattevittigheder. Sidens fans, som nok havde en gennemsnitsalder på 10-12 år var delt i to lejre - dem der elskede deres kat og alle andre katte over alt på jorden, og så dem, der benyttede lejligheden til at for fortælle en masse rigtig grimme ting om katte :)

Hvorfor katte er bedre end mænd...

En kat lytter gerne hvis man vil brokke sig og gerne i flere timer. En kat skal aldrig have at vide hvad der er korrekt brug af kattebakken. En kat har ikke noget imod at blive brugt som fodvarmer. En kat forstår vigtigheden af renlighed og god hygiejne. Hvis en kat ikke kan lide en af dine veninder, forsvinder den bare. Det er helt ok at skifte mening fra det ene øjeblik til det andet. Katte forstår sådanne ting. En kat kan godt være alene et par dage og overleve det. En kat bøvser aldrig efter maden. En kat er altid glad for at se dig træde ind af hoveddøren.

 

 

Lyddæmpende billeder giver bedre akustik

Annonce - Akustikbilleder med stressreducerende motiver bidrager til bedre miljø i hospitaler, plejecentre, klinikker og hospices - Lyddæmpende billeder

 

 

Hvordan får man en kat til at sige som en hund

Man hælder en dunk benzin over den. Og sætter ild til - så siger den woow.

Fucking katte-vittighed

Her er en fucking kattevittighed. Er i klar? Er i? Jeg har spist en fucking kat! HA!!! Desværre smagte den ikke videre godt, så jeg er gået over til killinger. Der går lidt mere arbejde i det, men det er virkelig det værd. Det jeg elsker mest er at plukke "min kat er væk"-plakater sammen, gå rundt i byen og finde katte og så slå dem koldt og brutalt ihjel, for dernæst at opsøge de små børn der ejer den givne kat. Så står de der og tuder over deres latterlige slice dødt kattekød mens jeg råber "Din kat har TABT!!!" og peger på dem og griner og så forlanger min dusør. Det eneste der smager bedre en hest er killing. 

Katte gør hvad de vil

Katte gør, hvad de vil, når de vil.

De lytter aldrig efter, hvad du siger til dem.
De er fuldstændig uforudsigelige.
De piber, når de er sure.
Når du vil lege, vil de være i fred.
Når du vil være alene, vil de lege.
De regner med, at du bringer dem alt ved det mindste vink.
De er meget humørsyge.
De efterlader deres hår over det hele.
De driver dig til vanvid.
Konklusion: Katte er små kvinder i billige pelsjakker.

Katte er søde

Katte er søde, katte er bløde, og jeg elsker dem! 
Christina

Kattehader

Jeg hader katte. De er grimme og klamme. De stinker og har lopper.
Mia

 

 

 

 

Katten Frida