Firmakurser i webdesign og søgeoptimering

Undervisning i webdesign, søgeoptimering og AdWords er en vigtig del af de opgaver, jeg løser for mine kunder. 

 

Firmakurser i webdesign og søgeoptimering

Firmakurser i webdesign, søgeoptimering og AdWords

Indholdet i mine firmamålrettede kurser bliver typisk fastlagt ud fra undersøgelse af firmaets nuværende hjemmeside og igangværende kampagner samt ud fra samtale med medarbejdere i virksomheden. Kurserne kan indeholde elementer som 
  • Anvisninger til hvordan den daglige søgeoptimering skal gribes an.
  • Optimering af nuværende Google annoncekampagner og lancering af nye effektive kampagner.
  • Nuværende potentiale i at få de besøgende til at konvertere til kunder.

Målet med min undervisning

Vi skal inden kurset have klargjort:
  • Hvilken målsætning har din organisation, og hvilken indflydelse har målsætningen på kravene til dine medarbejderes færdigheder?
  • Hvor er din organisation i dag, og hvilke kompetencer og færdigheder har dine medarbejdere i dag?
Jeg starter med at se på din organisations behov og ønsker. Derefter sammenholder jeg dette med internettets muligheder for at hjælpe med til at forfølge disse behov og ønsker. Jeg skræddersyr kurset efter behovene i din virksomhed og hos den enkelte kursist.

Hvor skal kurset afholdes?

Hvis det kan lade sig gøre er det en god idé at afholde kurset der hvor du skal bruge de nye færdigheder - på din arbejdsplads. På den måde sikrer vi, at produktionsudstyret - hardwaren og softwaren - bliver installeret og justeret ind, så kursisten kan begynde at levere varen allerede inden kurset er gennemført.

Hvor meget og hvor ofte?

Det er mest effektivt at afholde de enkelte lektioner når kursisterne har tid og overskud. Dermed sikrer jeg, at mine kursister er modtagelige og kunden får mest ud af investeringen.
Jeg laver sjældent undervisning, der sigter mod at kursisten skal være fuldbefaren efter endt kursus. Det er der ikke god økonomi i. Kursistens væsentligste drivkraft er at få lov til at arbejde med virksomhedens hjemmeside. Min fornemste opgave er, at udstyre mine kursister med de rigtige værktøjer på det rigtige tidspunkt.
De bedste kursusforløb er dem, hvor vi tager nogle timer ad gangen, indtil der ikke kan 'fyldes mere på'. Vi aftaler fra gang til gang, hvad der skal på plads til næste lektion - så vidt muligt med relation til virksomhedens egen hjemmeside. Går kursisten i stå med et problem, kan jeg kontaktes mellem lektionerne.
 
 
Firmakurser i webdesign og seo - jeg taler et sprog, du kan forstå!
Kunne du tænke dig at høre mere om firmakurser i webdesign og SEO, så er jeg klar ved telefonen: 70 25 55 52
 

 

 

 

 Indholdet af mine kurser forholder sig til kursisternes virkelighed.

 

Karsten Andersen
Telefon: 70 25 55 52
karsten@onlinewebdesign.dk
LinkedIn

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.