Firmakurser i webdesign og søgeoptimering

Undervisning i webdesign, søgeoptimering og AdWords er en vigtig del af de opgaver, jeg løser for mine kunder. 

 

Kurser i webdesign og seo

Firmakurser i webdesign, søgeoptimering og AdWords

Indholdet i mine firmaspecifikke kurser vil typisk blive fastlagt ud fra analyse af firmaets nuværende hjemmeside og kampagner samt ud fra samtale med medarbejdere i virksomheden. Kurserne kan indeholde elementer som 
  • Anvisninger til hvordan den daglige søgeoptimering skal gribes an.
  • Optimering af nuværende AdWords kampagner og lancering af nye effektive AdWords kampagner.
  • Hvilken indflydelse har dit layout og sideindhold på muligheden for at konvertere de besøgende til kunder.

Fastlæggelse af mål med undervisningen

Den grundlæggende analyse man kan lægge til grund for al god undervisning er:
  • Hvilken målsætning har din organisation, og hvilken indflydelse har det på kravene til dine medarbejderes færdigheder?
  • Hvor er din organisation i dag, og hvilke kompetencer og færdigheder har dine medarbejdere i dag?
Jeg starter med at se på din organisations behov og ønsker. Derefter sammenholder jeg dette med internettets muligheder for at hjælpe med til at forfølge disse behov og ønsker. Kurserne skræddersys efter behovene i den enkelte organisation og hos den enkelte medarbejder.

Hvor skal kurset afholdes?

Hvis det kan lade sig gøre er det en god idé at afholde kurset der hvor du skal bruge de nye færdigheder - på din arbejdsplads. På den måde sikrer vi, at produktionsudstyret - hardwaren og softwaren - bliver installeret og justeret ind, så kursisten kan begynde at levere varen allerede inden kurset er gennemført.

Hvor meget og hvor ofte?

Det er mest effektivt at afholde de enkelte lektioner når kursisterne har tid og overskud. Dermed sikres, at kursisterne er modtagelige og virksomheden får mest ud af investeringen.
Jeg laver sjældent undervisning, der sigter mod at kursisten skal være fuldbefaren efter endt kursus. Det er der ikke god økonomi i. Kursistens væsentligste drivkraft er at få lov til at arbejde med virksomhedens hjemmeside. Min fornemste opgave er, at udstyre kursisten med de rigtige værktøjer til det rigtige tidspunkt.
De bedste kursusforløb er dem, hvor vi tager nogle timer ad gangen, indtil der ikke kan 'fyldes mere på'. Vi aftaler fra gang til gang, hvad der skal på plads til næste lektion - så vidt muligt med relation til virksomhedens egen hjemmeside. Går kursisten i stå med et problem, kan jeg kontaktes mellem lektionerne.
 

Firmakurser i webdesign og søgeoptimering

 

 Indholdet af mine kurser forholder sig til kursisternes virkelighed.

 

Karsten Andersen

Telefon: 70 25 55 52

karsten@onlinewebdesign.dk

LinkedIn

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.