Google Ads (Adwords) kurser for begyndere og øvede

Jeg har mange års erfaring i undervisning i AdWords på egne skræddersyede firmakurser og hos IVÆKST, som drives af  Google Danmark, Deloitte, e-conomic og Dana i fællesskab.

 

Kurser i effektiv Google annoncering

AdWords Kursus for begyndere og øvede

Kunne du tænke dig et skræddersyet Google AdWords kursus?

Jeg har mange års erfaring i at skræddersy Google AdWords kurser kombineret med træning i organisk søgeoptimering. Kontakt mig i dag på telefon: 70 25 55 52 eller karsten@onlinewebdesign.dk

AdWords kurser hos IVÆKST

Jeg har været underviser på en lang række Google AdWords kurser hos IVÆKST. På kurserne sidder du med din egen medbragte pc og arbejder med dine AdWords-kampagner under min vejledning.

Google AdWords 1 kursus for begyndere

På AdWords opstartskurset hjælper jeg dig til etablering af din første AdWords-kampagne. Du får serveret alle fordelene ved AdWords, og bliver sat i stand til at arbejde videre og effektivisere din kampagne. 

Google AdWords 2 kursus for lettere øvede

På AdWords 2 kurset bliver du guidet igennem basal kampagnestyring og kampagneoptimering for at kunne øge effektiviteten af dine AdWords kampagner. 

Evalueringer på mine Google AdWords kurser

 
 Karsten er en underviser, der ikke alene forstår at bruge google adwords, men også forstår at undervise, at strukturere basis viden om markedsføring - og som ikke tror at Google bare er noget "hokus pokus" - men faktisk forstår mekanismerne bag.
 
 Super godt at der var tid til hver deltager, og yderst kompetent underviser.
 
 Utrolig flot arrangement og dygtig underviser.
 
 Fint tempo. Ikke for hurtigt og ikke for langsomt.
 
 Meget venlig og behagelig kursusholder. God til at tydeliggøre og forklare tingene. Der var plads til små afstikkere, hvorefter vi pænt og venligt blev guidet ind på dagens program igen. Super!
 
 
Google Ads kurser - jeg taler et sprog, du kan forstå!
 

 

 

 

Mine Google Ads kurser klæder dig på til at selv at søsætte og vedligeholde dine Google annoncekampagner.

 

Karsten Andersen
Telefon: 70 25 55 52
karsten@onlinewebdesign.dk
LinkedIn

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.