Karsten kan sætte sig ind i mine industrikunders behov

 

Testudstyr til industrien – Citrotek er et førende handels- og ingeniørfirma inden for avanceret testudstyr til industrien. Citrotek ønskede hjælp til effektiv SEO optimering af sine meget teknisk prægede sider

 

Steen Citrotek - Testudstyr, varmeskabe og klimaskabe

Min maskinmesteruddannelse giver mig mulighed for at forstå Citroteks kunder

En af de vigtig årsager til, at Citrotek har valgt Online WebDesign som SEO-partner er, at jeg har en teknisk uddannelse og baggrund. Jeg har både arbejdet som maskinmester, og har arbejdet med industriel markedsføring i mange år.

Min tekniske erfaring sætter mig i stand til at forstå Citroteks produkter lige så væsentligt: jeg forstår, hvad det er for et behov disse produkter opfylder hos Citroteks kunder. 

- Jeg har haft stor glæde af at bruge Karstens ekspertise, da han med sin baggrund både forstår mine tekniske produkter og mine kunders behov, udtaler Steen Lauritzen. Vi har sammen taget et langt sejt træk, som har fået mine hjemmesider helt i front på vigtige organiske søgeresultater. Karsten har herunder omstruktureret min Google annoncekonto, så jeg får betydeligt bedre udbytte pr. investeret krone.

Vedholdende SEO-arbejde

Citrotek fandt i 2017 frem til mit webbureau gennem en fælles leverandør inden for programmering. Citrotek forhandler en række højt specialiserede testapparater, såsom klimaskabe, temperaturskabe, vibratorer og salttågeskabe til industrien. Antallet af udbydere inden for den branche er ikke stort, men konkurrencen er hård. Det er derfor nødvendigt med vedholdende vedholdende overvågning og SEO-optimering.

Et frugtbart SEO-parløb

Projektets succes har bl.a. været båret af at Steen Lauritzen selv har en god indsigt i, hvad der skal til for at et SEO projekt lykkes.

- Jeg kan godt lide Karstens konsekvente og vedholdende tilgang til opgaverne – han holder snuden i sporet, og er altid frisk til en snak om SEO-status og strategier, slutter den tilfredse virksomhedsejer af. 

 

 

 
 

Karsten Andersen
Telefon: 70 25 55 52

 

 

Steen Citrotek - Klimaskabe og Varmeovne til industrien

  Karsten har en bred teknisk erfaring og kan sætte sig ind i mine industrikunders behov. Det er en af de vigtige grunde til, at jeg benytter Online WebDesign som SEO-bureau i forbindelse med den løbende optimering af mine hjemmesider. 

 

Steen Lauritzen

Citrotek ApS

Testudstyr til industrien