Tæt samarbejde omkring SEO for industriprokter

 

Testudstyr til industrien – Citrotek er et førende handels- og ingeniørfirma inden for avanceret testudstyr til industribrug.

 

Steen Citrotek - Testudstyr, varmeskabe og klimaskabe

Vedholdende SEO-arbejde

Citrotek fandt i 2017 frem til Online WebDesign gennem en fælles leverandør inden for programmering. Citrotek forhandler en række højt specialiserede testapparater, såsom klimaskabe, temperaturskabe, vibratorer og salttågeskabe til industrien. Antallet af udbydere er ikke stort, men konkurrencen er hård, så det er nødvendigt med en vedholdende SEO-optimering.

Søgeoptimering af avancerede testprodukter kræver teknisk indsigt

En af de vigtig årsager til, at valget af SEO-partner er faldet på Online WebDesign er, at jeg har en teknisk baggrund, som giver mig god forståelse af produkternes funtion og Citroteks kunders behov.

- Jeg har haft stor glæde af at bruge Karstens ekspertise, da han med sin baggrund både forstår mine produkter og mine kunders behov, udtaler Steen Lauritzen. Vi har sammen taget et langt sejt træk, som har fået mine hjemmesider helt i front på vigtige organiske søgeresultater. Karsten har herunder omstruktureret min Google annoncekonto, så jeg får betydeligt bedre udbytte pr. investeret krone.

Et frugtbart parløb

Projektets succes har bl.a. været båret af at Steen Lauritzen selv har en god indsigt i, hvad der skal til for at et SEO projekt lykkes.

- Jeg kan godt lide Karstens konsekvente og vedholdende tilgang til opgaverne – han holder snuden i sporet, og er altid frisk til en snak om SEO-status og strategier, slutter den tilfredse virksomhedsejer af. 

 

 

 
 

Karsten Andersen
Telefon: 70 25 55 52

 

Steen Citrotek - Klimaskabe og Varmeovne til industrien

 

  Jeg har i mere end to år benyttet Online WebDesign i Odense som SEO-bureau i forbindelse med optimering af mine hjemmesider.

 

Steen Lauritzen

Citrotek ApS

Testudstyr til industrien