Markedsføring af fynske sommerhuse for tyske turister

www.ferienhaus-fuenen.dk er en af Fyns største portaler for markedsføring af sommerhuse over for tyske turister. Hjemmesiden har en omfattende samling af information omkring byer, strande og seværdigheder på Fyn, Langeland, Tåsinge og Ærø.

 

1500 fynske sommerhuse til fynske turister - Kerteminde strand

1.500 fyske sommerhuse – På hjemmesiden kan man vælge mellem mere end 1500 sommerhuset fordelt efter de største øer og byer som Odense, Otterup, Bogense, Middelfart, Assens, Faaborg, Svendborg, Nybort, Kerteminde, Rudkøbing og Ærøskøbing. 

 

 

 

Eventyrslotte på Fyn - Markedsføring af fynske sommerhuse

Eventyrlige slotte – På Fyn ligger et imponerende antal slotte, som holder fortiden levende og åben for turisterne. Hjemmesiden har gen gennemgang af nogle af de mere spektakulære slotte og herregårde.

 

 

 

Fynsk sommerhus-charme - attraktioner, lækkerier og aktiviteter.

Overvældende fynsk charme – Fyn er Danmarks tredjestørste ø og charmerer med en bred vifte af kulturelle attraktioner, kulinariske lækkerier og afslappende aktiviteter.

 

 

 

I sommerhus på Fyn - Oplev Odense Zoo

Helt, helt vildt – Udover Odense Zoo kan tyske turister forvente smukke dyreattraktioner på Fyn. Fjord & Bælt Centeret i Kerteminde, Vissenbjerg Terrarium, Frydenlund Fuglepark og Ditlevsdal Bisonfarm er nogle af de store attraktioner.

 

 

 

Udsigt over Storebælt fra sommerhus i Kerteminde

Masser af havudsigt – Fyn har masser af det, som sommerhusgæster efterspørger allermest: havudsigt. Her udsigten over Storebælt fra sommerhus i Kerteminde.