Akustikbilleder og lyddæmpende skærmvægge til hospitaler og plejehjem

 

Lyddæmpende billeder - Akustikbilleder

Akustikbilleder og lyddæmpende skærmvægge nedsætter irritation og stress for personale, beboere og patienter i plejemiljøer

Når lyd bliver til støj bliver patienter, personale og pårørende på hospitaler irriterede og stressede. Mange undersøgelser dokumenterer, hvorledes vi bliver negativt påvirkede af dårlig akustik. Det er bl.a. påvist, at uønsket lyd kan være med til at forhøje sygehuspatienters blodtryk, åndedræt og hjertefrekvens i negativ retning. 

Akustikbilleder med stressreducerende motiver til hospitale og plejehjem

Sonovisions lyddæmpende billeder bidrager til at imødegå dette problem. Billedernes stressreducerende motiver er valgt ud fra evidensbaserede kriterier. Motiverne på akustikbilleder og lyddæmpende skærmvægge er alle danske, og de lyddæmpende billeder og rammer er harmonisk afstemte til hinanden. Man bemærker derfor ikke, at der befinder sig en hele 4 cm tyk lyddæmpende akustikplade inde i rammen. 

 

Sonovision - Lyddæmpende akustikbilleder
Sonovision ApS er 100 % ejet af Online WebDesign

Sonovision kombinerer æstetisk design med hverdagens praktik

Sonovision har på en unik måde kombineret et æstisk design med en række praktiske kvaliteter. De lyddæmpende billeder har en elegant aluminiumsramme, er forbavsende lette, og kan nemt hægtes op på de to medfølgende beslag. Lærrederne giver ikke blot en utrolig flot reflesfri billedgengivelse, men er også meget nemme at holde rene. Faktisk kan lærrederne, hvis der skulle opstå behov for det, tages af og vaskes i en vaskemaskine. Alt i alt fremstår billeder i et smukt design, som egner sig til at skabe hjemlighed i institutionsmiljøer.

 

Læs mere om sonovisions koncept for hospitaler og plejehjem