Lej nyt arkitekttegnet sommerhus i Kerteminde med panorama havudsigt

 

Vi udlejer privat sommerhus ved Kerteminde Nordstrand

Vi kunne tænke os at have have nogle tilbagevendende lejere af vores dejlige sommerhus i Kerteminde. Fx en uge eller to i sommerperioden eller måske 2-3  uger uden for sæsonen hvert år. Vores udlejningspris ligger fra 2.600 kr. til 7.000 kr. pr. uge. Plus el-forbrug. Alt er booket i 2018, men hvis du er interesseret i at booke i 2019, så kontakt os straks på telefon 40 91 68 50.

 

Privat udlejning af sommerhus i Kerteminde - Havudsigt

Privat sommerhus til leje i Kerteminde – Vi udlejer privat et skønt arkitekttegnet sommerhus nybygget i 2017. Sommerhuset ved Kerteminde Nordstrand har en formidabel panoramaudsigt over hav, skov, marker og havn. Huset ligger i Sommerbyen - et gammelt og hyggeligt sommerhusområde med kun et kvarters spadsergang ind til Kerteminde centrum og Great Northern golf.

 

 

 

Sommerhus i Kerteminde med havudsigt fra terrassen

Forrygende havudsigt – Sommerhuset har en 180 graders udsigt over skov, marker, hav og marina. Fra solopgang til solnedgang er der et herligt leben af badende, sejlbåde, kanoer og surfere ude på vandet.

 

 

 

Ild i den udendørs pejs i sommerhuset på Kløvervej i Kerteminde

Hyggelig udendørs pejs – Du kan nyde havudsigten fra terrassen med en drink ved hånden og knitrende ild i pejsen.

 

 

 

Morgenmad med havudsigt og opgående sol over Storebælt

Morgenmad med solopgang – Kernen i huset er et skønt køkken-alrum med en enestående udsigt over skov, mark, strand, marina og Storebælt.

 

 

 

Råhygge ved brændeovnen – Huset er opvarmet med en brændeovn og en energiøkonomisk varmepumpe, som henter varmen ud af den omgivende luft. Fra stuen er der udgang til en 120 m2 store terrasse med blomstrende klatreroser og mange dejlige siddekroge.

 


 

Regbue over Sommerbyen i Kerteminde

Regnbue over Sommerbyen – Fra terrassen er der en formidabel udsigt med evigt skiftende vejr over Kerteminde Sommerby.

 

 

Great Northern Golf Klubhuset i Kerteminde

Great Northern Golf Resort i Kerteminde – Det nyåbnede Great Northern Golf ligger kun et kvarters gang fra sommerhuset. Her kan to personer indlogere med udsigt over golfområdet fra 1.900 kr. pr. nat. Hvis du derimod vælger vores sommerhus, kan du have fire personer indlogeret til en brøkdel af prisen og vågne op til en forrygende udsigt over Storebælt. Great Northern regnes som en af top tre golf resorts i Norden.

 

 

 

Sommerhuset på airbnb i Kerteminde

Du kan leje sommerhuset gennem airbnb

Eller ved at ringe til Karsten Andersen på telefon 40 91 68 50

 

 

Dejlige Kerteminde Sommerby - tæt på by, land, hav, strand, kultur og golf

Sommerhuset ligger i den hyggelige Kerteminde Sommerby med en formidabel udsigt over Kerteminde bugt. Der er kun fem minutters gang ned til den dejlige børnevenlige Nordstrand, og der er under en halv times gang langs stranden ind til lystbådehavn og centrum. I Kerteminde er der en rig variation af indkøbsmuligheder, restauranter, museer og endda en rigtig hyggelig biograf. Odense ligger kun en halv times kørsel væk.

 

 

Soveværelse med havudsigt

Soveværelse med havudsigt – Soveværelset er udstyret med en rigtig dejlig seng. Om natten ser man ud på Storebælts med skibe på vej til og fra Storebæltsbroen. Et helt fantastisk syn er når fuldmånen står op over Sjælland!

Gæsteværelset er udstyret med sofa, som kan trækkes ud til dobbeltseng. Man kan sagtens sove to personer her, men den er dog ikke helt så komfortabel som sengen i soveværelset. Derudover er sommerhuset udstyret med en hems stor nok til, at der kan ligge et par børn.

 

 

Indretning af sommerhuset

  • Dejlig stue med panoramaudsigt over hav, skov og marker.
  • To soveværelser + hems.
  • Køkken med køleskab (inkl frost), komfur og ovn.
  • Badeværelse med bruser.
  • Udebad med koldt/varmt vand og udsigt over Storebælt
  • Vaskemaskine.
  • Billig opvarmning med brændeovn og varmepumpe.
  • Udendørs pejs.

 

 

Brusebad med havudsigt i Kerteminde

Fra soveværelset kan man gå direkte ud på rosen-terrassen, hvor der er udebruser med koldt/varmt vand og en skøn udsigt over Storebælt.

 

Kun 5 minutters gang ned til den børnevenlige Kerteminde Nordstrand

Der er kun fem minutters gåtur ned til Kerteminde Nordstrand, som er en af Danmarks absolut bedste badestrande med rent badevand. Stranden har kun få sten og der er den rigtige dybde til badning for både store og små.

 

Vejen til Kerteminde Nordstrand - med optagelser fra det gode gamle sommerhus, som vi valgte at rive ned i foråret 2017 og bygge et nyt:)

 

Forskelligt

Husdyr kun efter aftale. Ikke-rygere. Lejeren må meget gerne hjælpe med at holde græsplænen nede :)

 

 

Kerteminde - Haven ved havet - Inspirationsvideo fra Visit Danmark

 

Kontakt

Karsten Andersen

Gyldenstenvej 34, 5000 Odense M

Telefon: +45 40 91 68 50

E-mail: karsten@onlinewebdesign.dk

Bank konto: 9692 4472699369