Lej nyt lyst sommerhus i Kerteminde med panorama havudsigt

 

Vi udlejer privat sommerhus ved Kerteminde Nordstrand

Formidabelt beliggende privat sommerhus udlejes et begrænset antal uger om året. Sommerbyens flotteste panoramaudsigt over Kerteminde bugt, marker og skov, og kun en kort spadseretur til dejlige Kerteminde centrum. 5 Minutters gang til en af Danmarks skønneste badestrande.

 

Vi udlejer typisk 3 uger i højsæsonen, og har udlejet for 2020. Er du interesseret i at leje i 2021 hører vi gerne fra dig.

 

Privat udlejning af sommerhus i Kerteminde - Havudsigt

Privat sommerhus til leje i Kerteminde – Vi udlejer privat et skønt arkitekttegnet sommerhus nybygget i 2017. Sommerhuset ved Kerteminde Nordstrand har en formidabel panoramaudsigt over hav, skov, marker og havn. Huset ligger i Sommerbyen - et gammelt og hyggeligt sommerhusområde med kun et kvarters spadsergang ind til Kerteminde centrum og Great Northern golf.

 

Hvis du er interesseret, så kontakt Kirsten og Karsten på telefon 40 91 68 50.

 

Sommerhus i Kerteminde med havudsigt fra terrassen

Forrygende havudsigt – Sommerhuset har en 180 graders udsigt over skov, marker, hav og marina. Fra solopgang til solnedgang er der et herligt leben med badende, sejlbåde, kanoer og surfere på vandet.

 

Vi kunne tænke os at have have nogle tilbagevendende lejere af vores dejlige sommerhus i Kerteminde. F.eks. en uge eller to i sommerperioden eller måske 2-3  uger uden for sæsonen hvert år. Vores udlejningspris ligger i 2020 fra 2.800 kr. til 7.500 kr. pr. uge. Dertil el-forbrug, men sommerhuset er pga. høj isoleringsstand billig i el-forbrug, også om vinteren.

 

 

Ild i den udendørs pejs i sommerhuset på Kløvervej i Kerteminde

Hyggelig udendørs pejs – Du kan nyde havudsigten fra terrassen med en drink ved hånden og knitrende ild i pejsen.

 

 

 

Morgenmad med havudsigt og opgående sol over Storebælt

Morgenmad med solopgang – Kernen i huset er et skønt køkken-alrum med en enestående udsigt over skov, mark, strand, marina og Storebælt.

 

 

 

 Jeg har holdt en uges ferie i Karsten og Kirstens sommerhus i Kerteminde i sommeren 2018. Huset er nyt og velfungerende på alle måder. Beliggenheden er fantastisk med suveræn udsigt over stranden nord for Kerteminde. De store vinduer sikrer udsigten indefra stuen og udenfor på den overdækkede terrasse er der samme flotte udsigt, som man kan have glæde af i alle slags vejr. Huset har brændeovn både inde og ude på terrassen. Der er mulighed for at finde læ på på flere sider af huset.  Er vejret til det, er der også udendørs brus. Huset har opfyldt alle mine ønsker for en dejlig ferie, og jeg kan varmt anbefale det!

Anne Kirkegård :)

 

 

 

Råhygge ved brændeovnen – Huset er opvarmet med en brændeovn og en energiøkonomisk varmepumpe, som henter varmen ud af den omgivende luft. Fra stuen er der udgang til en 120 m2 store terrasse med blomstrende klatreroser og mange dejlige siddekroge.

 


 

Regbue over Sommerbyen i Kerteminde

Regnbue over Sommerbyen – Fra terrassen er der en formidabel udsigt med evigt skiftende vejr over Kerteminde Sommerby.

 

Dejlige Kerteminde Sommerby - tæt på by, land, hav, strand, kultur og golf

Sommerhuset ligger i den hyggelige Kerteminde Sommerby med en formidabel udsigt over Kerteminde bugt. Der er kun fem minutters gang ned til den dejlige børnevenlige Nordstrand, og der er under en halv times gang langs stranden ind til lystbådehavn og centrum. I Kerteminde er der en rig variation af indkøbsmuligheder, restauranter, museer og endda en rigtig hyggelig biograf. Odense ligger kun en halv times kørsel væk.

 

 

Soveværelse med havudsigt

Soveværelse med havudsigt – Soveværelset er udstyret med en rigtig dejlig seng. Om natten ser man ud på Storebælts med skibe på vej til og fra Storebæltsbroen. Et helt fantastisk syn er når fuldmånen står op over Sjælland!

Gæsteværelset er udstyret med sofa, som kan trækkes ud til dobbeltseng. Man kan sagtens sove to personer her, men den er dog ikke helt så komfortabel som sengen i soveværelset. Derudover er sommerhuset udstyret med en hems stor nok til, at der kan ligge et par børn.

 

 

Indretning af sommerhuset

  • Dejlig stue med panoramaudsigt over hav, skov og marker.
  • To soveværelser + hems.
  • Køkken med køleskab (inkl frost), komfur og ovn.
  • Badeværelse med bruser.
  • Udebad med koldt/varmt vand og udsigt over Storebælt
  • Vaskemaskine.
  • Billig opvarmning med brændeovn og varmepumpe.
  • Udendørs pejs.

 

 

Brusebad med havudsigt i Kerteminde

Fra soveværelset kan man gå direkte ud på rosen-terrassen, hvor der er udebruser med koldt/varmt vand og en skøn udsigt over Storebælt.

 

Kun 5 minutters gang ned til den børnevenlige Kerteminde Nordstrand

Der er kun fem minutters gåtur ned til Kerteminde Nordstrand, som er en af Danmarks absolut bedste badestrande med rent badevand. Stranden har kun få sten og der er den rigtige dybde til badning for både store og små.

 

Forskelligt

Husdyr kun efter aftale. Ikke-rygere. Lejeren må meget gerne hjælpe med at holde græsplænen nede :)

 

 

Kerteminde - Haven ved havet

 

Kontakt

Kirsten Mærsk, tel: 27 21 90 17

Karsten Andersen, tel: 40 91 68 50

Gyldenstenvej 34, 5000 Odense M

Telefon: +45 40 91 68 50

E-mail: karsten@onlinewebdesign.dkBank konto: 9692 4472699369

 

Sommerhus med flag og syrenerSommerhuset med syrener i maj

 

Praktisk og hyggeligt køkken alrum - privat udlejning af sommerhus i Kerteminde

Praktisk indrettet køkken-alrum 

 

Køkken i sommerhuset på Kløvervej 13 i Kerteminde

Praktisk indrettet køkken med havudsigt

 

Hyggelig og praktisk hems i sommerhuset i Kerteminde

Hemsen kan bruges til overnatning og giver alle tiders legemuligheder.

 

Praktisk badeværelse i sommerhuset i Kerteminde

Praktisk indrettet badeværelse

 

Badeværelset i sommerhuset på Kløvervej 13 i Kerteminde

Lyst og venligt badeværelse med bruser

 

Gæsteværelse i Sommerhuset på Kløvervej 13 i Kerteminde

Gæsteværelse med praktisk hjørnesofa, der kan trækkes ud til seng.

 

Soveværelset i sommerhuset på Kløvervej 13 i Kerteminde

Soveværelse med skøn dobbeltseng. Udgang til terrasse og udebruser.

 

Panorama udsigt ind i stuen set fra spisekrogen - Privat sommerhus i Kerteminde

Panoramakig set fra spisekrogen.

 

Morgendæmring over Kerteminde bugt set fra sommerhuset

Morgendæmringen over Kerteminde Bugt set fra Sommerhuset.

 

Privat Sommerhus i Kerteminde - Natbillede

Aftenhygge på Kløvervej

 

Morgensol en vinter morgen i sommerhuset på Kløvervej 13 i Kerteminde

Også vintermorgener kan være helt fantastiske - Her udsigten fra soveværelset med morgensolen, der står op over Storebælt.

 

 

 

 

 

Great Northern Golf Klubhuset i Kerteminde

Great Northern Golf Resort i Kerteminde – Det nyåbnede Great Northern Golf ligger kun et kvarters gang fra sommerhuset. Her kan to personer indlogere med udsigt over golfområdet fra 1.900 kr. pr. nat. Hvis du derimod vælger vores sommerhus, kan du have fire personer indlogeret til en brøkdel af prisen og vågne op til en forrygende udsigt over Storebælt. Great Northern regnes som en af top tre golf resorts i Norden.

 

 

Spa og Wellness på Great Northern i Kerteminde

Spa og Wellness i Kerteminde - i foråret 2019 åbnede Great Northern Spa kun femten minutters gang fra vores sommerhus. Spa- og wellnessfaciliteterne er af højeste, internationale kvalitet, og der vil være åbent dagligt. Det er ikke billigt - men det er en oplevelse helt ud over det sædvanlige!

 

Great Northern Golfs restaurant EAT ved privat sommerhus i Kerteminde

Restaurant EAT - Great Norherth Golfs restaurant EAT er virkelig et besøg værd. Nyd solnedgangen over det ekceptionelle golfområde. Du kan få en rigtig god burger og en fadøl til en overkommelig pris.

 

Seljture fra Kerteminde

Vandet ud for Nordstranden bliver flittigt brugt af surfere, windsurfere og kitesurfere. Har man ikk selv båd, er det alligevel muligt at komme ud på de blå bølger. Det kan fx lade sig gøre med Romsøbåden, der hver lørdag og onsdag  kl. 9 sejler fra fiskerihavnen i Kerteminde til den skønne ø Romsø i Storebælt, ca. en times sejlads fra Kerteminde. Romsø har ingen fastboende indbygggere. Her lever et stort antal dådyr, der ikke har spor imod besøg. En anden mulighed kan være de sejlture, som Fjord & Bælt Centeret tilbyder sommeren igennem. 

 

 

Ferienhaus Fünen für Deutsche turisten