SEO skaffer kunder til industrilakering, brandsikring og autolakering

 
Webdesign i Middelfart - Effektivt webdesign og søgeoptimering henter 20 % af omsætningen ind via nettet til industrilakeringsvirksomheden City Group i Middelfart
 
Webdesign Middelfart - City Group
 

Tekniske problemer krævede hurtig handling

- Vi var én af de første virksomheder i vores branche, der brugte internettet til markedsføring og profilering, og vi har haft en hjemmeside i luften siden midten af 90’erne. Men den blev hacket, så vi måtte lukke det ned og bygge det op igen helt fra grunden, beretter direktør Karl-Aage Nielsen.
- Jeg kontaktede et par af de større webbureauer her i området, og fik et tilbud fra dem. Men de oplæg de kom med, var ikke tilfredsstillende, hverken teknisk eller prismæssigt, og det ville tage alt for lang tid at få i luften i forhold til den akutte situation, vi befandt os i."
 

Prisen var det halve af konkurrenternes

I stedet brugte Karl-Aage Nielsen sin egen recept, og gik på nettet for at finde det helt rigtige webbureau. Og det gav resultat ved første forsøg på Google:
"Jeg søgte på Google med ord som "webdesign", og den søgning førte mig med det samme frem til Karsten Andersen og hans firma Online WebDesign. Han tog aktion med det samme, smøgede ærmerne op og fik vores nye hjemmeside op at stå i løbet af en dag eller to, med en rigtig god teknisk løsning, og til en pris der var under det halve af, hvad de andre skulle have."
"Det tog kun omkring en uge, så var hele vores nye hjemmeside i luften, med et nyt udseende og med et nyt indhold, som vi ikke blot selv er tilfredse med, men som vi også har fået mange positive kommentarer til fra vores kunder, fordi den er forståelig, enkel og overskuelig. Så det har været et forløb, som vi er meget imponerede over, fordi det er gået så hurtigt med et så godt resultat – og til en meget rimelig pris."
 
Middelfart webdesign
 

Søgeoptimering henter 20% af salget på nettet

Karsten Andersen har også hjulpet CityGroup med søgemaskineoptimering, både ved at sørge for at finde de rigtige søgeord, og ved at betale Google AdWords for at placere City Group øverst på listen, når man søger på vigtige søgeord. Og også den opgave er løst rigtigt godt, konstaterer Karl-Aage Nielsen:
"Vi kommer rigtigt flot op i toppen på listerne, når man søger på ord som fx autolakering, og det har virket så godt, at vi i dag får cirka 20 % af vores omsætning via nettet."
Den andel forventer Karl-Aage Nielsen vil stige yderligere: "Vi har for længst droppet den traditionelle annoncering i lokaltelefonbøgerne og den type medier, så vores hjemmeside er nu vores helt afgørende ansigt udadtil, og dermed også vores eneste aktive salgskanal. Så vores hjemmeside skal være rigtigt god, både at se på og at finde rundt i. Og de krav lever den op til, synes jeg, og det er også det, jeg hører fra vores kunder."

Karsten er en rigtig god sparringspartner

Denne tilfredshed med resultatet gælder også for den arbejdsproces, man har været igennem, understreger Karl-Aage Nielsen:
"I hele forløbet har vi oplevet Karsten som en rigtig god sparringspartner, der har givet os et fint modspil til vores forslag gennem hele processen: Så vi har haft et samarbejde, der har været præget af åbenhed og tillid, hvor vi har fået det, som vi har aftalt, til den aftalte tid og til den aftalte pris."
"Det er også en fordel, at Karsten har en baggrund inden for det tekniske område. Det hjælper på kommunikationen udanset om vi taler autolakering, industrilakering eller brandsikring af bygninger".
"Og så mærker man også tydeligt på Karsten, at han følger rigtigt godt med i udviklingen på nettet, både teknisk og brugsmæssigt" tilføjer Karl-Aage Nielsen og forklarer: "Så han kommer ofte med nye forslag til os om, hvordan vi kan udbygge vores hjemmeside med nye muligheder og teknikker, så vi altid er fremme i skoene og ikke bliver overhalet af konkurrenterne."
 
 

Karsten Andersen
Telefon: 70 25 55 52
 
 
 

 

Webdesign Middelfart - Google søgemaskineoptimering for CityGroup

 

 Karsten sørger for, at kundeemnerne finder mig på Google, og at de finde budskabet så interessant, at de vælger at kontakte mig. I dag stammer mere end 20 % af vores salg fra nettet.

 

Karl-Aage Nielsen,
Indehaver af City Group A/S Middelfart