Vores biler har været på toppen af Google i 17 år

 

SEO optimering i København – Det lange seje træk har gjort Jacobsen biler til en af de mest synlige autoforhandlere på nettet i Storkøbenhavn.

 

Webdesign bilforhandler i København - Suzuki Bellahøj

Bilforhandler med unik placering i København

Jacobsen Biler har i to generationer haft bilforhandling og bilservice på Frederiksundsvej 100 i København N. Der er efterhånden ganske få bilforhandlere, der ligger så tæt på centrum, og den position udnytter vi effektivt i forbindelse med optimering af lokal SEO.

Vi får nu 4.000 besøg fra Google hver eneste måned

Online WebDesign har været webbureau for Jacobsen Biler siden Google dukkede op i Danmark. Med et langt sejt træk har vi ikke bare fasthold men også udbygget sin position som førende på en lang række Google søgninger.

 

To hjemmesider trækker kunderne til

Hovedsiden for Jacobsen Biler er www.jacobsenbiler.dk. Her profileres virksomheden med særligt forkus på forhandling af ny Suzuki biler samt brugte biler.

Derudover har virksomheden www.byensbedstebilservice.dk, hvor der konstant arbejdes på at skaffe serviceopgaver fra alle de andre store bilmærker på markedet. 

Den samme kontaktperson år efter år

Henrik Jacobsen har været glad for det 17 år lange samarbejde med Online Webdesign. 

"Karsten har været god til at holde skruen i vandet gennem årene. Der kan godt gå halve år mellem vi har kontakt, men hver gang har han fingeren på pulsen med tjek på statistikkerne og nye ideer til, hvordan vi tager en endnu større del af kagen"

 

 

Karsten Andersen
Telefon: 70 25 55 52
 
 
 

 

Webdesign - SEO for Biler i København

 

 Karsten har helt styr på statistikkerne og altid nye ideer til, hvordan vi får endnu flere besøgende fra Google.

 

Jacobsen Biler
Henrik Jacobsen