Karsten er den sunde fornuft i vores kommunikation på nettet 

 

Webdesign og webkommunikation er yderst vigtige elementer i Mitsubishi Danmarks markedsføring. Opgaverne på nettet skal løses på en måde, der både virker for kunderne og for virksomheden selv

 

Mitsubishi Danmark webdesign

Når vi lægger opgaverne over til Karsten, er vi sikre på, at de bliver løst

Mitsubishi igennem en årrække fået løst alle webrelaterede opgaver hos Online Webdesign.
"Mitsubishi Danmark får store fordele ved at lægge opgaverne ud af huset til Online Webdesign - og det handler både om tid og kvalitet" fortæller Gitte Mølbak fra Mitsubishi Danmark.
"Hvis vi selv skulle løse samtlige webdesignopgaver, ville webkommunikationen ofte komme i anden eller tredje række. Ganske enkelt fordi vores medarbejdere har mange andre her-og-nu opgaver, der skal løses i løbet af en dag. Når vi lægger opgaverne over til Karsten, er vi sikre på, at de bliver løst. På kvalitetssiden har vi glæde af at have den professionelle relation med en dygtig leverandør af webdesign - med den dialog og sparring, det giver".
 

Webdesign med idé og begge ben på jorden

"Karsten er fokuseret på at få arbejdet fra hånden, og han er altid klar til at komme med sin vinkel på opgaverne. Alt i alt betyder det, at han kan løse opgaverne bedre og hurtigere end vi selv kan og det giver en fornuftig value for money for Mitsubishi" siger Gitte Mølbak, og slutter af: 
"Og så en sidste ting: Karsten klarer alle vores større kampagner, hvor temaerne skal hænge sammen med markedsføring i dagspressen og andre steder. Og samtidig er han garant for den sunde fornuft i kommunikationen og sørger for at holde begge ben på jorden. Det er en kvalitet, vi er rigtig glade for".
 
 
 

Karsten Andersen
Telefon: 70 25 55 52
 
 
 

 

Mitsubishi - Webdesign arbejde med kvalitet

 

 Karsten sørger for at holde begge ben på jorden og er garant for den sunde fornuft i vores kommunikationen på nettet. Det er ren kvalitet!

 

Gitte Mølbak

Mitsubishi Danmark

www.mitsubishi.dk