Optimering af hjemmeside fyldte kalenderen inden jeg åbnede klinikken

 

Webdesign Svendborg – Håndtering af en hastesag med ved åbning af psykologklinik. Opgaven: Opnå hurtig synlighed i de lokale søgninger.

 

Webdesign for psykolog i Svendborg

Professionel håndtering af webdesign og optimering af hjemmeside i Svendborg

Da Psykolog Jakob Ravn henvendte sig til Online WebDesign var det lidt af en haster – der var få uger til at klinikken skulle åbne. Men allerede inden der var gået en uge kunne en optimeret hjemmeside gå i luften i en version ét - klar til at blive indekseret af Google.

"Processen med at få skabt den nye hjemmeside var rigtig god. Karsten har både forholdt sig konstruktivt til min virksomhed og mig som person, og jeg synes, at jeg har fået en super fin hjemmeside" udtaler den tilfredse indehaver af Sydfyns Psykologklinik.

Optimering bragte hjemmeside side ét i Google inden der var gået en uge

Det blev fra starten af opgaven defineret som en væsentlig parameter, at hjemmesiden blev optimeret, så den kunne komme frem på første side ved søgninger på "psykolog svendborg". Med effektiv optimering af hjemmeside blev Dette resultat blev på formidabel vis opnået allerede inden for en uge. "Karsten har ikke kun formået at få mig frem på side et. Han har også sørget for, at folk klikker på mit søgeresultat og finder hjemmesiden så attraktiv, at de kontakter mig".
 

3-4 nye klienter om ugen

Resultatet har været, at Jakob Ravn kort tid efter at den optimerede hjemmeside var kommet i luften nåede op på at få tre til fire nye klienter om ugen alene via hjemmesiden - så "kalenderen blev faktisk fyldt op allerede inden jeg åbnede dørene i klinikken!" fastslår Jakob Ravn.
 
 

Karsten Andersen
Telefon: 70 25 55 52
 
 
 

 

Optimering af hjemmesiden skaffede mange kunder - Svendborg

 

 Tre uger inden jeg åbnede min klinik henvendte jeg mig til Online WebDesign for at få skabt en hjemmeside, som både kunne profilere virksomheden og skaffe nye kunder. Det lykkedes over al forventning.

 

Jakob Ravn

Psykolog

Svendborg

www.sydfynspsykologklinik.dk