Vi er gået rent ind i søgemaskinerne

SEO i Odense - Renas er en en af de større danske rengøringsselskaber med kontorer i Skovlunde og Odense. Virksomheden er i kraftig ekspansion og bruger nettet til at hverve nye kunder og medarbejdere.

 

Webdesign for rengøringsfirmaet Renas

Rengøringsfirma med høje standarder

Renas har mange års erfaring med rengøring i virksomheder over hele Danmark. Virksomheden er kendt for høje kvalitetsstandarder, dygtige medarbejdere og en god dialog med kunderne. De senere år er virksomheden ekspanderet, men hjemmesiden var ikke fulgt med.

En hjemmeside som matcher kvalitetsniveauet

For at få designet en ny hjemmeside henvendte Renas sig til Online WebDesign med opgaven: lav en ny hjemmeside, som afspejler vores aktuelle profil, bliver fundet i søgemaskinerne, og giver os værdifulde kundehenvendelser.

"Renas havde brug for at få løftet virksomhedens identitet. Den gamle hjemmeside havde udspillet sin rolle, og havde kun ganske få besøgende fra Google." siger Jens Hermansen, direktør i den fynske afdeling af Renas.

Hjemmeside med fokus på at få kundehenvendelser

Renas hjemmeside besøges både af folk, der har fundet den på nettet, og af folk, der har fået virksomheden anbefalet. For begge typer besøgende er det utroligt vigtig, at hjemmesiden giver en bekræftelse af, at Renas er et rengøringsfirma med solid erfaring og høje standarder.

"Vi har været meget tilfredse med Karstens arbejde. Jeg synes det på en overbevisende måde er lykkedes ham at skabe en hjemmeside, som fastholder de besøgende og overbeviser dem om vores kompetencer" siger Jens Hermansen.

"Ved fælles hjælp har vi fået hævet niveauet betragteligt med nye fotos og overbevisende kundeudtalelser".

Nummer ét på Google med effektiv søgeoptimering

Kort efter at hjemmesiden gik i luften lå den nummer ét på nogle af branchens vigtigste søgeord.

"Søgeoptimeringen er lykkedes over al forventning, så en betydelig del af vores trafik nu kommer fra Google" slutter en tilfreds Jens Hermansen af.

 

Det vigtigste du bør vide om søgeoptimering

 

Webdesign Odense

 

 

 

Karsten Andersen
Telefon: 70 25 55 52
 

 

 

Webdesign for Renas i Odense og København

 

 

 Jeg synes det på en overbevisende måde er lykkedes karsten at skabe en hjemmeside, som fastholder de besøgende og overbeviser dem om vores kompetencer, og giver os værdifulde kundehenvendelser.

 

Jens Hermansen

Direktør i Renas Fyn ApS

www.renas.dk