Vi tidoblede besøgstallet og fik kæmpe omsætningsfremgang

 

Odense og Tommerup - Sikker El så på et tidligt tidspunkt mulighederne i det boomende marked for solceller. Virksomheden henvendte sig til Online WebDesign for at få deres del af markedet med SEO optimering af hjemmeside.

 

SEO og webdesign for elektriker i Odense

10-dobling af besøgstallet gav os en markant omsætningsfremgang

Sikker El gik i slutningen af 2011 ind på markedet for solceller. For at få tiltrukket kunder henvendte virksomheden sig til Online WebDesign med ønske om Google optimering af hjemmeside.
Arbejdet gik i gang, og resultatet var overvældende: "Vi tidoblede antallet af besøgende på vores hjemmeside, så vi efter få måneder nåede op på mere end 2.000 besøgende om måneden" beretter Simon Schmidt, indehaver af elektrikerfirmaet med adresser i Tommerup og Odense. "Den store fremgang kom på en periode på blot syv måneder, hvor vi fik satte os på en stor andel af det fynske marked for solceller"
 
Besøgstallet blev ved hjælp af søgeoptimering 10-doblet på kun 7 måneder.

Optimering af hjemmeside kombineret med Google AdWords gav resultater

Google kampagnen omfattede både intern og ekstern optimering af hjemmesiden. Det var derudover vigtigt, at hjemmesiden er skruet sådan sammen, at kunderne blev tilskyndet til at ringe for at høre nærmere. Med andre ord skulle hjemmesiden have evnen til at konvertere de besøgende til kunder. Ud over de "gratis" besøg fra Google blev potentialet i Google's betalte AdWords annonce program udnyttet fuldt ud. Da AdWords kampagnen var på sit højeste betalte virksomheden 3.000 kr. om måneden for at få 1.000 besøg ind på hjemmesiden via denne kanal.

Vi ansatte fire nye elektrikere for at følge med efterspørgslen

Kampagnen var med til at booste virksomhedens salg i betragtelig grad. "Kampagnen med optimering af hjemmeside var så effektiv, at vi måtte ansætte yderligere fire elektrikere i løbet af få måneder" udtaler en meget tilfreds Simon Schmidt. "Efterfølgende er markedet for solceller aftaget en del. Men her er det jo fordelen, at vi kan skrue op og ned for AdWords kampagnen fuldstændigt efter vores behov".
 
 

Karsten Andersen
Telefon: 70 25 55 52

 

SEO besøgtal fra Google - Elektriker Odense og Tommerup

 

 Med Online WebDesign som webbureau tidoblede vi antallet af besøgende på vores hjemmeside og gav os en betydelig forøgelse af omsætningen.  

 
Simon Schmidt
Indehaver
Sikker El
Odense og Tommerup