Nystartet tagrenderenser: Kunderne begyndte at ringe efter en uge

 

Billig og effektiv rensning af tagrender – Grønt og Gråt Tagrenderens er hjemmehørende i Roskilde, men ønskede hurtigst muligt at blive synlig over hele Sjælland med søgeoptimering af hjemmesiden.

 

Webdesign og søgeoptimering for tagrenderenser

Fandt frem til Online Webdesign efter to fejlskud

Grønt og Gråt ApS tagrenderensning googlede sig frem til Online WebDesign efter erfaring med to andre leverandører, som ikke kunne løfte opgaven. Online Webdesign greb opgaven, og gik straks i gang med et at skabe en helt ny og effektiv hjemmeside. 

Professionel og ærekær

Allerede den første uge efter at hjemmeside var gået i luften ringede de første kunder og fortalte, at de havde fundet Grønt og Gråt på Google.

”Fra starten var vi klar over, at her havde vi fat i et firma, der vidste, hvad de talte om, udtaler indehaveren Thomas Karhof -  Samarbejdet har være forbilledligt, Karsten er meget professionel og ærekær i sit arbejde, og kommer løbende med gode råd. Der er blevet lyttet til vores ønsker, og resultatet er over al forventning. Vi kan varmt anbefale Karsten, som overholder sine aftaler, og bringer hjemmesiden sikkert i mål".

Mange henvendelser fra hele Sjælland

Udfordringen med en sådan type virksomhed er, at det kan være svært at komme ordentligt frem uden for lokalområdet ("lokal seo"), i dette tilfælde Roskilde. 

Ved en kraftig og målrettet bearbejdning og med god hjælp fra en tekstforfatter er det dog lykkedes at få Grønt og Gråt frem i top-positioner på Google over hele Sjælland, som det er virksomhedens strategi at række ud til.

 

 

LÆS HER, HVORDAN MIT WEBBUREAU SKABER STÆRKE RESULTATER

 

 

 
 

Karsten Andersen
Telefon: 70 25 55 52

 

SEO og Webdesign i Roskilde / Sjælland

 

  Vi vil helt sikkert anbefale Karstens ekspertise inden for webdesign og SEO til andre, og selv gøre brug af ham fremadrettet.

 

Thomas Karhof

Grønt og Gråt ApS

Rensning af Tagrender

Rensning af Tagrender