Vi har fået eksplosiv stigning i antallet af henvendelser

 

Når klaveret spiller – Vilhelms Musikværksted er etableret i 1990 og er en af Danmarks førende forhandlere af nye og brugte flygler og klaverer. Virksomheden har løbende omkring 150 instrumenter til salg på nettet.

 

Konverteringsoptimering af flygler og klaverer

Vores hjemmeside trængte til et kraftigt boost

Vilhelms Musikværksted var den første i branchen til at have et fuldt udbygget produktkatalog på nettet – med stor succes. Helt fra starten lå virksomheden med solide positioner i Google, men antallet af henvendelser stagnerede – Hjemmesiden trængte til et kraftigt boost!

Hvor sidder de lavest hængende frugter?

Online WebDesign kom på opgaven i slutningen af 2014. Første skridt var en grundig analyse af hjemmesiden. En bred pallette af Google værktøjer blev aktiveret: Analytics, AdWords og Search Console blev gransket og suppleret med informationer fra værktøjer, som kunne fortælle mere om, hvem der linkede til sitet.

Analysen gav nogle tydelige indikationer af hvor de lavest hængende frugter var placeret, og hvilke initiativer, der havde det største potentiale.

 

OVERVEJER DU AT SKIFTE WEBBUREAU? - LÆS HER

Revisoren: hvordan bærer I jer ad?

Erfaringerne fra analysen blev indarbejdet i det nye design, som blev lanceret i starten af 2015, og siden er det kun gået en vej for virksomheden: OPAD!

”Siden lanceringen af den nye hjemmesider er antallet af henvendelser steget eksplosivt. Vores største problem er faktisk at finde ud af hvordan vi håndterer succesen", beretter Vilhelm Rasmussen og fortsætter "Selv revisoren er imponeret. Han vil vil gerne have opskriften, så han kan give den videre til sine andre kunder" beretter den travle indehaver med et karakteristisk glimt i øjet. 

Karsten går til sagen og bider sig fast

”Karsten er fænomenalt god til at sætte sig ind i vores markedssituation. Han går til sagen med stor kreativitet og bider sig fast. Han vender løbende tilbage for en snak om hvordan det går, og foreslår forbedringer af vores online markedsføring, som han løbende implementerer” udtaler den travle virksomhedsejer, idet han tilføjer "det er altid nemt at komme i kontakt med Karsten. Det er ham, der driver webbureauet, og altid ham, der tager telefonen. Det synes vi er en stor fordel i forhold til de større bureauer, hvor man risikere at skifte kontaktperson hen over tid.

 

 
 

Karsten Andersen
Telefon: 70 25 55 52

 

seo- og konverteringsoptimering

 

  Siden lanceringen af den nye hjemmeside er antallet af henvendelser steget eksplosivt. SEO optimering af hjemmesiden har båret frugt.

 
Vilhelm Rasmussen
Vilhelms Musikværksted