Søgeoptimering for danske og udenlandske søkort

 

SEO i Danmark - Weilbach er danmarks ældste og største forhandler af søkort til private og erhverv. Jeg sørger for, at Weilbach ligger optimalt i de betalte og organiske søgeresultater.

Søkort SEO søgeoptimering

Danmarks største forhandler af søkort

Weilbach er Danmarks største forhandler af søkort til alverdens farvande. Online webdesign har siden 2013 arbejdet tæt sammen med Oxygen Software om at øge online salg af udenlandske og danske søkort fra virksomhedens hjemmeside. 

Når søgeoptimering tages alvorligt

Weilbach lancerede i foråret 2013 et nyt avanceret design, med Google Maps identificering af søkort. Sitet havde dog ikke tilstrækkelig fokus på søgeoptimering, hvilket gav et dyk i placeringerne på Google. Direktør Torben Frerks besluttede derfor at der skulle sættes målrettet ind for at forbedre placeringerne i søgeresultaterne.

Et er et søkort at forstå...

Weilbach har været førende inden for søkort siden 1755. Hver tidsalder har sine forretningsmæssige udfordringer. Et af det 21. århundredes udfordringer er at kunne positionere sig godt i søgemaskinerne. Google søgeoptimering kan på mange måder sammenlignes med kunsten at navigere efter søkort. Forstår man ikke at aflæse de betingelser Google opererer under, er der masser af farlige skær - og det har desværre en direkte effekt på bundlinjen. Med det øgede fokus på søgeoptimering er Weilbachs søkort ved systematisk indsats blevet arbejdet ind i toppen af søgeresultaterne, hvilket har givet en markant stigning i omsætningen af søkort i Danmark.

 

 

Karsten Andersen
Telefon: 70 25 55 52

 

 

Weilbach er Danmarks største forhandler af søkort - København

 

Vi er meget afhængige af at vores søkort er synlige på internettet i Danmark og i udlandet. Karsten har med søgeoptimering og Google AdWords hjulpet os til at få en god placering i Googles søgeresultater, der svarer til vores placering som Danmarks største forhandler af søkort. 

Direktør Torben Frerks

Iver C. Weilbach & Co. A/S

København