Google annoncer giver dig flest kunder pr. investeret krone

Hvert tredje klik på et Google søgeresultat lander på en betalt AdWords annonce - og tendensen er stigende. Ring til mig på telefon 70 25 55 52 og få mere at vide.

 

Google AdWords annoncer giver dig flere kunder

Hvert tredje Google klik er et AdWords annonce-klik

Hvis du vil udnytte potentialet i Google, kan du ikke nøjes med almindelig søgeoptimering af din hjemmeside. Faktisk er mere end hvert tredje klik i et søgeresultat et klik på en AdWords annonce, og antallet af klik på annoncer stiger helt automatisk, når folk er i købehumør. Så hvis du vil udnytte det fulde Google potentiale, bør du derfor også købe dig til nogle af dine klik i AdWords, som er betegnelsen for Googles annonceprogram.

 

Udnyt potentialet i Google AdWords - Ring i dag

Hvorfor Google annoncering?

Google står for mere end 80 % af alle søgninger i vores del af verden, og procenten er højere i Danmark. Alene af den grund er det vigtigt at interessere sig for annoncering i Google.

 • Det koster ikke noget at få dine AdWords annoncer vist. Du betaler kun, når der bliver klikket på din annonce.
 • Du bestemmer selv budgettet for hvor meget du vil betale for pr. klik og for dit daglige forbrug.
 • AdWords detaljerede statistik giver dig et klart billede af, hvordan din kampagne udvikler sig, og du kan justere dit budget op og ned med øjeblikkelig effekt.
 • AdWords annoncer er ofte den billigste form for markedsføring, du kan købe dig til. Dog kun hvis du sørger for at få sat din kampagne rigtigt op, og du sørger for at holde den vedlige.

AdWords statistikkerne giver dig derudover et væld af informationer om folks søgeadfærd. Den viden kan du bruge til den almindelige søgeoptimering af din hjemmeside.

Hvordan fungerer Google AdWords annoncer?

Prøv for eksempel at søge på ordet "forsikring" i Google, så vil du se "Annoncer" for oven og til højre. Firmaerne bag disse annoncer har hver især en Google konto, hvor de blandt andet styrer:
 • Indholdet af annoncen.
 • Hvilke søgeord der skal udløse annoncen.
 • Maksimal klikpris for hvert søgeord.
 • Maksimalt dagligt budget.

Du styrer med kilometers nøjagtighed præcist, hvor annoncen skal vises. Derudover kan du kontrollere hvilke sprog og platforme (altså pc, tablet, mobil) annoncen skal henvende sig til. Derudoverkan styrer du selvfølgeligt kampagnens start og slut og meget mere. 

Lad mig hjælpe dig i gang med dine AdWords annoncer i dag

Når vi har en aftale på plads, opretter jeg en Google AdWords konto i dit navn. Du vil her kunne følge med i hvilke søgeord, der bliver brugt, og hvor meget der bliver klikket på din annonce.
 • Jeg hjælper dig med at finde de mest effektive søgeord i forhold til målet med din kampagne.
 • Jeg hjælper dig med at finde frem til de mest effektive annoncer.
 • Jeg sørger for løbende justering af kampagner, så du får størst muligt udbytte pr. investeret krone.
 • Jeg sørger for at være løbende på forkant med de nye faciliteter, som AdWords stiller til rådighed.
Du vil blive faktureret direkte fra Google for dit månedlige forbrug af annoncer. Dvs. at du betaler Google's nettopriser - jeg lægger ikke et mere eller mindre skjult beløb oveni.
 

Jeg giver dig en rabatkupon til en værdi af 600 kr.!

Lad os gå i gang med det samme! Når din konto er åbnet vil jeg sørge for, at du får AdWords klik til en værdi af 600 kr. helt gratis. Eneste krav fra Googles sider er, at du selv bruger for 200 kr. klik inden for den første måned.

 
 
 
 
 

 Vi ansatte 4 nye folk med AdWords kampagne

Schmidt & Øhrnstedt | Elektriker | Odense
 
 

Optimering af lokale søge strategi

 

 Google AdWords annoncer trækker kunder til din hjemmeside. Jeg optimerer din kampagne, så du maksimerer antallet af henvendelser fra din målgruppe.

 

Karsten Andersen

Telefon: 70 25 55 52

karsten@onlinewebdesign.dk

 

LinkedIn

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.