Design af firmalogo - Hvad koster et logo

Effektivt samspil mellem firmalogo og hjemmeside

For at vi kan levere et professionelt og originalt logodesign, som afspejler din virksomheds ide og filosofi, skal jeg som udgangspunkt forstå kernen i din forretning. Ud fra snakken med dig leverer jeg alternative forslag til professionelt designet firmalogo, som også giver et optimalt samspil med din virksomheds hjemmeside.

 

Hvad koster et logo/firmalogo

Din virksomhed er unik, så det skal dit logo også være.

Et godt logodesign er nøglen til din virksomhed

Dit logo skal formidle ideen om hvad din forretning går ud på. Det skal signalere dine konkurrencefordele, og hvorfor dine kunder vælger dig. Et logo vil som oftest inkludere et symbol, et anagram eller et billede. Et originalt logosymbol er en kompakt og præcis måde at præsentere din virksomhed.

Hvad skal dit logo bruges til?

Det færdige resultat af vores logodesign vil blive mere komplekst, hvis dit logo skal benyttes til andet end hjemmesiden. Her kan være tale om visitkort, brevpapir, brochurer, uniformer, biler, bygninger m.v. Afhængig af opgaven sørger jeg for at du bliver udstyret med det rigtige materiale.

Stilen i dit logo

Det er første trin i processen er at fastslå hvilken stil, der skal lægges til grund for det nye logodesign. Her skal der hentes inspiration fra din virksomhedstype, marketingstrategi og personlige præferencer. Her er nogle overvejelser:
  • Et simpelt og enkelt logo er nemt at huske og printe.
  • Et moderne logo er iøjnefaldende.
  • Et high-tech logo understreger din virksomheds innovative natur.
  • Et koncern logo formidler ideen om noget stort og solidt.

Teksten i dit logo

Dit logodesign vil ofte inkludere dit firmas navn. Den valgte skrifttype skal være let læselig, og gå op i en højere enhed med dit logos stil.
Hvilken tekst skal inkluderes? Skal firmanavn være med eller uden selskabsform - ApS, A/S?
Skal der inkluderes et firmamotto ("Vi gør det bedre")?
Har du en foretrukken skrifttype, skal der benyttes små eller store bogstaver?

Farverne i dit logo

Farvevalget er meget vigtigt på grund af farvernes signaler og tydelighed. Derudover skal man tage i betragtning, at omkostningerne til trykning stiger i takt med antallet af farver og farveovergange. Det skal også tages med i overvejelserne, om dit logo skal kunne stå markant i sort/hvid gengivelse.

Hvad koster et logo

Design af logo vil typisk koste mellem 5.000 og 10.000 kr. afhængig af, hvad vi aftaler. Her vil det spille ind om det skal være et rent tekstbaseret logo og/eller et grafisk logo. Og prisen vil også være afhængig af om det kun er tænkt til hjemmesiden eller om du også skal have oplæg til brevpapir, visitkort m.v. – men frem for alt: ring til mig for en nærmere snak: 70 25 55 52

 
 
 
 
 Karsten har styr på statistikkerne og altid nye ideer til, hvordan vi får endnu flere besøgende fra Google.
 
 

Optimering af lokale søge strategi

 

 Online WebDesign leverer design af firmalogo til nye virksomheder eller virksomheder, som ønsker opstramning af firmaets identitet.

 

Karsten Andersen

Telefon: 70 25 55 52

karsten@onlinewebdesign.dk

 

LinkedIn

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.