Design af firmalogo - Hvad koster et firma logo

For at jeg kan levere et professionelt og originalt logo, som afspejler din virksomheds ide og filosofi, skal jeg forstå kernen i din forretning. Ud fra en snak med dig leverer jeg alternative forslag til professionelt designet firmalogo.

 

Design af firmalogo - Hvad koster et logo i Danmark?

Din virksomhed er helt unik. Det skal dit firmalogo selvfølgelig også være. Ring og lad os få en snak!

 

Et godt firmalogo er nøglen til din virksomhed

Dit logo skal formidle ideen om hvad din forretning går ud på. Det skal på en eller anden måde signalere dine konkurrencefordele, og hvorfor dine kunder skal vælge dig. Et originalt logo er en kompakt og præcis måde at præsentere din virksomhed.

Fortæl mig, hvad dit firma logo skal bruges til

Det færdige resultat af dit logodesign vil blive mere komplekst, hvis dit logo skal benyttes til andet end hjemmesiden. Her kan være tale om visitkort, brevpapir, brochurer, uniformer, biler, bygninger m.v. Afhængig af opgaven sørger jeg for at du bliver udstyret med det rigtige materiale.

Jeg tilpasser dit firma logo til din virksomheds identitet

Det er første trin i designprocessen er at fastslå hvilken stil, der skal lægges til grund for det nye logo. Her skal der hentes inspiration fra din virksomhedstype, marketingstrategi og personlige præferencer. Her er nogle gode overvejelser:
  • Et simpelt og enkelt logo er nemt at huske og printe.
  • Et moderne logo er iøjnefaldende.
  • Et high-tech logo understreger din virksomheds innovative natur.
  • Et koncernlogo formidler ideen om noget stort og solidt.

Teksten i dit firmalogo skal være let at afkode

Dit logo vil ofte inkludere dit firmas navn. Den valgte skrifttype skal være let læselig, og gå op i en højere enhed med dit logos stil.
Hvilken tekst skal inkluderes? Skal firmanavn være med eller uden selskabsform - ApS, A/S?
Skal der inkluderes et firmamotto ("Vi gør det bedre")?
Har du en foretrukken skrifttype? Skal der benyttes små eller store bogstaver?

Farverne i dit firmalogo - antallet betyder noget

Farvevalget er meget vigtigt på grund af farvernes signaler og tydelighed. Derudover skal du tage i betragtning, at omkostningerne til trykning stiger i takt med antallet af farver og farveovergange. Du skal også tage med i overvejelserne, om dit logo skal kunne stå markant i sort/hvid gengivelse.

Hvad koster det at få lavet et firmalogo hos Online WebDesign ?

Design af logo vil typisk koste mellem 8.000 og 10.000 kr. afhængig af, hvad vi aftaler. Her vil det spille ind om det skal være et rent tekstbaseret logo og/eller et grafisk logo. Og prisen vil også være afhængig af, om det kun er tænkt til hjemmesiden eller om du også skal have oplæg til brevpapir, visitkort m.v. – men ring først og fremmest til mig for en nærmere snak: 70 25 55 52

 
 
 
Jacobsen Biler København
 

 Karsten har styr på statistikkerne og altid nye ideer til hvordan vi kommer endnu mere frem i Google

 
 

 

 

 

 Online WebDesign leverer design af firmalogo til nye virksomheder eller virksomheder, som ønsker opstramning af firmaets identitet.

 

Karsten Andersen
Telefon: 70 25 55 52
karsten@onlinewebdesign.dk
LinkedIn

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.