Hvad koster en hjemmeside?

Først skal jeg høre om din virksomheds behov

Ud fra en indledende samtale kan jeg give dig et overslag over, hvad dit projekt skal koste.
 
Hvad koster en hjemmeside?
 
Et bud på, hvad det kan koste at lave en ny hjemmeside kan dække alle aspekter inkl. køb af domænenavn, søgeoptimering, Google AdWords annoncer, mailinglister, vedligehold, kurser og meget mere.
For at kunne give dig en pris på en ny hjemmeside, skal jeg kende din virksomheds behov. Kontakt mig på telefon 70 25 55 52, og lad os få en snak. Vær forberedt på en masse spørgsmål - jeg skal vide noget om dine produkter, dine rutiner, dine kunder, dine konkurrenter og dine fremtidsplaner! Kun på den måde kan vi sammen opbygge en succesfuld fremtid for din virksomhed på internettet.

Sådan vurderer jeg omfanget af dit webprojekt

Med omfanget af et hjemmeside-projekt tænker jeg ikke på hvor mange sider din hjemmeside skal indeholde, men på hvor stort det samlede projekt er. Et projekt kan indeholde mange forskellige elementer:
  • Webdesign - Hvor meget tid skal jeg bruge på arbejde med logo, menuer og illustrationer? Hvor meget af dette kan uddrages af firmaets nuværende marketingmateriale?
  • Tekstarbejde, fotomateriale, navigation - Hvor meget tid skal jeg bruge på at tekstarbejde, fotomateriale og en hensigtsmæssig navigationsstruktur?
  • Fotografer, programmører og oversættelse - Skal der involveres øvrige ressourcer i form af fotografer, oversættere eller programmører med særlige kompetencer?
  • Mailingliste - Skal hjemmesiden kombineres med en mailingliste, hvor de besøgende selv kan abonnere på nyheder fra virksomheden?
  • Søgemaskineoptimering - Mine hjemmesider er altid søgemaskinevenligt opbyggede. Men skal der indgå løbende opfølgning og tilpasning af hjemmesidens søgeoptimering?
  • Tilmelding til Google My Business - Det er specielt vigtigt ifm. søgeoptimering af lokale virksomheder, at blive tilmeldt denne Google service.
  • Online markedsføring - Skal dine kampagner bakkes op af øvrig markedsføring på internettet, med f.eks. bannerannoncer eller kampagner med Google annoncer?
  • Redigeringssystem - Du skal selvfølgeligt have adgang til selv at kunne redigere din hjemmeside via et CMS system - men hvilket CMS system vil passe til dine behov?

Derudover er der en række andre ting, som evt. design af virksomhedslogo, træning i webdesign og søgeoptimering og meget andet, som kan spille ind i min vurdering af projektets omfang og dermed den endelige pris.

 

Men frem for alt - start med at ringe til mig på telefon 70 25 55 52 og lad os få en snak

 

 

Hvad koster en hjemmeside i dag?

 

 

 Karsten er garant for sund fornuft i vores webkommunikation

Gitte Mølbak | Mitsubishi Danmark

Online WebDesign leverer kvalitet for pengene

 
 

Hvad koster en hjemmeside hos Online Webdesign?

 

 For at kunne give dig en pris på en ny hjemmeside inklusive søgeoptimering skal jeg kende din virksomheds behov.

 

Karsten Andersen

Telefon: 70 25 55 52

karsten@onlinewebdesign.dk

 

LinkedIn

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.