Kom på side ét med søgeoptimering og annoncering

Jeg har arbejdet med søgeoptimering siden Google blev kendt i Danmark i starten af 00'erne. Søgeoptimering er i dag en fuldt integreret del af mine webløsninger.

 

Søgeoptimering og Google annoncer

Jeg sidder klar ved telefonen! - Ring til mig på  telefon 70 25 55 52, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med  søgeoptimering og Google annoncer.

Er du træt af telefonsluser og skiftende kontaktpersoner?

Er du træt af at blive mødt med telefonsluser og skiftende kontaktpersoner, når du skal ringe til dit webbureau, så skift til Online WebDesign. Her har du altid direkte kontakt til en og samme kontaktperson. Jeg er til tjeneste året rundt for at hjælpe dig med at holde din hjemmeside optimeret og i topform, så den kan skaffe dig nye kunder og ordrer!

 

 

Få en uforpligtende opringning fra Online WebDesign

 

Optimer din hjemmeside med E-A-T

Google er ikke kun følelsesløse robotter med også vurderingseksperter af kød og blod, som fra tid til anden kommer forbi og vurderer din hjemmeside ud fra EAT kriterier.

Udnyt Google annoncer inden du overvejer nogen som helst anden betalt annoncering

Jeg har gennem årene lavet Google annoncekampagner for utallige virksomheder og produkter. Det min erfaring, at man bør udnytte potentialet i Google annoncer inden man overvejer andre former for markedsføring.

Jeg har samlet det vigtigste om søgeoptimering på én side

Jeg har gennem tiden lavet søgeoptimering for utallige kunder. Reglerne skifter hele tiden, men jeg har her lavet en side med oversigt over de allervigtigste ting, du bør vide om søgemaskineoptimering:

Google annoncer - kort fortalt

De fleste af mine kunder har en Google annoncekonto (AdWords) konto, og jeg har undervist i emnet i mange år. Jeg har på den baggrund lavet en side, med introduktion med nogle af de vigtigste informationer, tips og triks:

Sådan får jeg dig frem på Google i dit lokalområde

For mange virksomheder er det vigtigt, at de kommer frem, hvis der bliver googlet lokalt. Jeg gennemgår de lokal-SEO-discipliner, der skal mestres for at det lykkes.

SEO für deutsche Firmen in Dänemark

Eine unserer Spezialitäten sind deutsche Unternehmen, die ihre Produkte und Dienstleistungen an Kunden in Dänemark zu verkaufen. 

 

 

 

 

 

Brugte klaverer og flygler

 Antallet af henvendelser steg eksplosivt 

Vilhelms Musikværksted - Salg af klaverer og flygler

 

 

Biler i København

 Karsten har fuldtændig styr på Google

Jacobsen Biler -  toppen af Google i 15 år

 

 

Varmeskabe - Citrotek

 Jeg kan godt lide Karstens tilgang til opgaverne

Citrotek industrielt testudstyr

 

 

 

 

 Søgeoptimering og Google annoncering er to af de vigtigste elementer i min servicepakke. Jeg har betjent kunder med optimering af hjemmesider i mere end 20 år.

 

Karsten Andersen
Telefon: 70 25 55 52
karsten@onlinewebdesign.dk
LinkedIn

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.