Kom forrest i køen med søgeoptimering og AdWords

Jeg har arbejdet med søgeoptimering siden Google dukkede op i starten af 00'erne. Søgeoptimering har siden være en integreret del af mit arbejde med webdesign - og jeg kan bringe dig til tops i søgeresultaterne!

 

Søgeoptimering og AdWords

Ring til mig på telefon 70 25 55 52 hvis du vil høre mere

Karsten Andersen

Er du træt af skiftende kontaktpersoner?

Er du træt af at blive mødt af telefonsluser og skiftende kontaktpersoner, så skift til Online WebDesign. Her har du altid direkte kontakt til den samme kontaktperson – mig. Jeg er til tjeneste året rundt for at hjælpe dig med at holde din hjemmeside optimeret og i topform til at skaffe dig nye kunder og ordrer!

 

 

Få en uforpligtende opringning fra Online WebDesign

 

Alle bruger jo Google

Alle bruger Google til søgning efter produkter, serviceydelser og leverandører. Over 80 % af dem, der køber et vigtigt produkt eller serviceydelse har et eller andet sted i processen brugt Google. Derfor er søgeoptimering en uomgångelig kilde til succes for din virksomhed.

Udnyt AdWords inden du overvejer nogen anden betalt annoncering

Jeg har lavet AdWords kampagner for utallige virksomheder og produkter. Det min erfaring, at man bør udnytte potentialet i AdWords inden man overvejer andre former for markedsføring.

Udnyt potentialet i AdWords kampagner

Det vigtigste du bør vide om søgeoptimering samlet på én side

Jeg har gennem tiden lavet søgeoptimering for rigtig mange kunder. Reglerne skifter hele tiden, men jeg har lavet en side med oversigt over de allervigtigste ting, du bør vide om søgemaskineoptimering:

Det vigtigst om Google SEO optimering

Det vigtigste du bør vide om AdWords samlet på én side

De fleste af mine kunder har en AdWords konto, og jeg har undervist i emnet i mange år. Jeg har på den baggrund lavet en side, med introduktion med nogle af de vigtigste informationer, tips og triks:

Det vigtigste om Google AdWords optimering

Sådan får jeg dig frem i søgeresultaterne i dit lokalområde

For mange virksomheder er det vigtigt, at de kommer frem, hvis der bliver googlet lokalt. Jeg gennemgår de discipliner der skal mestres for at det lykkes.

Sådan får jeg dig frem i lokale søgeresultater

SEO für deutsche Firmen in Dänemark

Eine unserer Spezialitäten sind deutsche Unternehmen, die ihre Produkte und Dienstleistungen an Kunden in Dänemark zu verkaufen. 

SEO für Deutsche Firmen in Dänemark

 

 

seo- og konverteringsoptimering

 

 Siden Karsten begyndte at optimere vores hjemmeside, er antallet af henvendelser steget eksplosivt - Vilhelms Musikværksted

 

Webdesign - SEO for Biler i København

 

 Karsten har styr på statistikkerne og altid nye ideer til, hvordan vi får endnu flere besøgende fra Google.

På toppen af Google i 15 år

Optimering af lokale søge strategi

 

 Søgeoptimering og AdWords er to af de vigtigste elementer i min servicepakke. Jeg har betjent kunder med optimering af deres hjemmesider i mere end 20 år.

 

Karsten Andersen

Telefon: 70 25 55 52

karsten@onlinewebdesign.dk

 

LinkedIn

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.