Kom forrest i køen med søgeoptimering og AdWords

Jeg har arbejdet med søgeoptimering siden Google dukkede op i starten af 00'erne. Søgeoptimering har siden være en integreret del af mit arbejde med webdesign - og jeg kan bringe dig til tops i søgeresultaterne!

 

Søgeoptimering og AdWords

Ring til mig på telefon 70 25 55 52 hvis du vil høre mere

Karsten Andersen

Her har du altid den samme kontaktperson

Er du træt af at blive mødt af telefonsluser og skiftende kontaktpersoner, så ring til Online WebDesign. Her har du altid direkte kontakt til den samme kontaktperson – mig.

Alle bruger Google

Alle bruger Google til søgning efter produkter, serviceydelser og leverandører. Mere end 80 % af dem, der køber et vigtigt produkt eller serviceydelse har et eller andet sted i processen brugt Google. Derfor er søgeoptimering en vigtig kilde til succes for din virksomhed.

Udnyt AdWords inden du overvejer anden betalt annoncering

Jeg har lavet AdWords kampagner for utallige virksomheder og produkter. Det min erfaring, at man bør udnytte potentialet i AdWords inden man overvejer andre former for markedsføring.

Udnyt potentialet i AdWords kampagner

 

 

 

seo- og konverteringsoptimering

 

 Siden Karsten begyndte at optimere vores hjemmeside, er antallet af henvendelser steget eksplosivt - Vilhelms Musikværksted

 

Det vigtigste du bør vide om søgeoptimering

Jeg har gennem tiden lavet søgeoptimering på rigtig mange hjemmesider. Reglerne skifter hele tiden, men på denne side har jeg lavet en oversigt over nogle af de allervigtigste ting, du bør vide om søgemaskineoptimering.

Google SEO optimering

Det vigtigste du bør vide om AdWords

Jeg har her lavet en hurtig introduktion med nogle af de vigtigste informationer, tips og triks, som jeg videregiver på mine kurser, workshops og undervisning i virksomheder.

Google AdWords optimering

Sådan får jeg dig frem i de lokale søgeresultater

For mange virksomheder er det vigtigt, at de kommer frem, hvis der bliver googlet lokalt. Jeg gennemgår de discipliner der skal mestres for at det lykkes.

Hvordan jeg får dig frem i lokale søgeresultater

SEO für deutsche Firmen in Dänemark

Eine unserer Spezialitäten sind deutsche Unternehmen, die ihre Produkte und Dienstleistungen an Kunden in Dänemark zu verkaufen. 

SEO für Deutsche Firmen in Dänemark

 

 

 

Webdesign - SEO for Biler i København

 

 Karsten har styr på statistikkerne og altid nye ideer til, hvordan vi får endnu flere besøgende fra Google.

På toppen af Google i 15 år

Optimering af lokale søge strategi

 

 Søgeoptimering og AdWords er to af de vigtigste elementer i min servicepakke. Jeg har betjent kunder med optimering af deres hjemmesider i mere end 20 år.

 

Karsten Andersen

Telefon: 70 25 55 52

karsten@onlinewebdesign.dk

 

LinkedIn

Google+

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.