Trin 9 – Konvertér dine Google besøgende til kunder

For at du kan konvertere de  besøgende til kunder, er det vigtigt at din hjemmeside evner at fastholde og engagere.

Skab kundeengagement med en effektiv hjemmeside, der guider de besøgende til handling

Det er ikke tilstrækkeligt, at din hjemmeside bliver fundet og besøgt; det er lige så afgørende, at den effektivt guider den besøgende mod at blive din kunde. Dette kræver først og fremmest, at din hjemmeside appellerer til din målgruppe og formår at formidle sit budskab klart. Dernæst er det afgørende, at den motiverer personer inden for din målgruppe til at udføre de ønskede handlinger. Dette kan omfatte forskellige former for konvertering, såsom:

Disse konverteringer kan opsættes i din Google Analytics-statistik for at opnå en nøjagtig målestok for din hjemmesides succes. Dette giver dig samtidig et effektivt værktøj til at arbejde med forbedringer af din hjemmeside.

For at forfølge succesen er det vigtigt at evaluere din hjemmeside løbende:

Erfaringen viser, at du ved målrettet arbejde med dine siders indhold, kan forøge din  hjemmesides indtjening ganske betragteligt. Det kan der skrives rigtig meget om, men konvertering har dog ikke været hovedemnet for denne vejledning.

 

Konverterer din hjemmeside de besøgende til kunder?

Hvis din hjemmeside har mange besøg men få henvendelser, kan det være en god ide at kigge på dens evne til at konvertere – kontakt mig gerne for en snak.

Mit webbureau har gennem 20+ år leveret resultater inden for webdesign, SEO-optimering og online markedsføring for en bred vifte af kunder. Læs om Webdesign: 10 stærke grunde til at vælge mit bureau

 

Kontakt mig for en snak om konverteringer på din hjemmeside