Optimering af hjemmeside

Jeg har arbejdet med optimering af hjemmesider siden Google kom frem, og har helt styr på de fleste tips og triks. Ring på telefon 70 25 55 52, hvis du vil høre nærmere om hvordan jeg kan hjælpe dig!

 

Google optimering af hjemmeside

Jeg hjælper dig til succes med optimering af din hjemmeside

Jeg har mange års erfaring i optimering af hjemmesider, og de fleste af mine hjemmesider rangerer højt i Google søgeresultater. Jeg kan hjælpe dig med optimering af din hjemmeside:
 • Udformning af overordnet strategi - Drøftelse af din virksomheds markedsføringsstrategi og hvordan vi kan gøre resultaterne målbare. Mere direkte salg? Flere kundehenvendelser? Flere downloads af brochurer? Flere abonnenter på mailinglisten?
 • Relevante søgeord - Vi kredser os ind på hvilke søgeord, der kan forventes at give dig flest mulige relevante besøg fra Google. Her vil der være tale om en afvejning af hvilke søgeord, der bliver benyttet mest, og hvor der er størst chance for succes i forhold til konkurrencen. 
 • Effektive tekster - Jeg sørger for at udvikle optimale produkt- og virksomhedsbeskrivelser til brug for Google. Beskrivelserne indarbejdes på strategisk vigtige steder på hjemmesiden.
 • Linkpopularitet - Det er meget vigtigt for Google, at der er links til din hjemmeside fra andre hjemmesider. Jeg hjælper dig med at finde muligheder, og vurdere hvilke, der er bedst for optimering af din hjemmeside.
 • Sociale medier - Sociale medier som Facebook, Twitter, LinkedIn og Google+ er blevet en vigtig faktor i forhold til søgemaskineoptimering. Jeg hjælper dig til at få mest muligt ud af dem i forhold til dine ressourcer.
 • Overvågning og opfølgning - Din hjemmeside skal overvåges og tilpasses løbende. Vi aftaler, hvem der gør hvad i forbindelse med den løbende Google søgeoptimering.

Fakta om Google optimering af din hjemmeside - Ekspertise, Autoritet og Troværdighed

Google bruger både robotter og mennesker af kød og blod til at finde ud af, hvordan indholdet af din hjemmeside skal listes i sine søgeresultater. Google vurderer...
 • hvor og hvor mange gange optræder søgeordet.
 • kvalitet og indhold af indgående links til siden
 • indlæsningshastighed for din side
 • kvaliteten af dit indhold
 • længden af de besøgendes ophold på din side
 • din ekspertise
 • din autoritet
 • din troværdigted
 • ...og mange andre ting
Din sides popularitet vurderes bl.a. ud fra hvor mange interne og eksterne links, der er til den. Det er vigtigt, at de sider, der linker, også er populære, og gerne handler om noget af det sammen som din egen side. Og at disse sider i øvrigt også udstråler ekspertise, autoritet og troværdighed.
I de senere år er din hjemmesides sociale faktor blevet en stadig større faktor. Det betyder i Googles optik, at din side er mere interessant, hvis den hyppigt bliver linket til fra sociale medier som Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn.

Optimering styrer de besøgende frem mod målet

Søgeoptimering er ikke tilstrækkelig, hvis du skal have et ordentligt resultat af dine anstrengelser. Når du optimerer din hjemmeside er det også vigtigt, at du har opmærksomheden rettet mod, hvad der sker, når nogen lander på din hjemmeside. Hver eneste af dine sider skal betragtes som landingssider, der skal konvertere de besøgende til kunder. Her viser al erfaring, at du kan mangedoble din omsætning, hvis dit webdesign netop har fokus på at konvertere de besøgende til kunder.

Kan jeg også finde ud af optimere min egen hjemmeside?

Altså med andre ord: kan jeg finde ud af at tage min egen SEO-medicin med god virkning? Ja, det kan jeg da - prøv f.eks. disse Google-søgninger:

Du vil formentlig finde mig på side 1 og i flere af søgningerne oven i købet helt i toppen af side 1 og på Google Maps!

 

 

Ring 70 25 55 52 og hør nærmere om, hvad jeg kan gøre for din hjemmeside

 
 
 

 Karsten fik vores søkort frem i Google

Torben Frerks | Weilbach A/S
 

 Karstens arbejde gav eksplosiv stigning i antalet af henvendelser

Vilhelm Rasmussen | Vilhelms Musikværksted
 

 Vi gik rent ind på søgemaskinerne

Jens Hermansen | Renas Fyn

Hjemmeside med fokus på kundehenvendelser

 

 Besøgstallet blev firedoblet

Lars Kruuse | Veterinärhuset Ängelholm

Fra 1.000 til 4.000 besøgende pr. måned

 
 

Optimering af hjemmeside - Ring for en snak i dag

 

 Jeg har arbejdet med søgeoptimering af hjemmesider i mere end 20 år. Dels gennem undervisning af store og små grupper og dels gennem optimering af hjemmesider og egne og andres produkter og serviceydelser.

 

Kontakt mig for en snak om optimering af din hjemmeside:

 

Karsten Andersen

Telefon: 70 25 55 52

karsten@onlinewebdesign.dk

 

LinkedIn

Google+

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.