Trin 1 – Hjælp Google med at finde din hjemmeside

Når du har registreret dit domænenavn og opbygget et indhold, skal du gøre Google opmærksom på din hjemmeside.

Fire måder du kan tilmelde din hjemmeside til Google

Herunder her jeg beskrevet fire metoder til at få Google til at opdage og indeksere din hjemmeside. Alle metoder fører hver især til målet, men jeg anbefaler stærkt, at gennemføre alle metoderne 2,3 og 4.

  1. Tilføj direkte til Google indeks – Du kan gå ind på denne side: google.dk/intl/da/add_url.html, og indtaste adressen på din hjemmeside samt en eventuel kommentar. Du behøver kun at gøre det for din forside. Googles robot vil normalt crawle din hjemmeside ret hurtigt.
  2. Tilføj via din virksomheds Google virksomhedsprofil – Handler din hjemmeside om din virksomhed, har du måske allerede en Google virksomhedsprofil. Eller du oprette en ny virksomhedsprofil. Fra din Google virksomhedsprofil kan du lægge et link ind til din firmahjemmeside – det er faktisk den allerbedste metode, da en veludfyldt virksomhedsprofil giver dig mulighed for at komme bedre frem på Google i lokale søgninger.
  3. Opret en Google Search Console kontoGoogles Search Console-værktøjer og -rapporter er fantastiske værktøjer, som kan hjælpe dig med at måle søgetrafikken på dit website, måle effektiviteten af websitet, løse problemer og fremhæve websitet i Googles søgeresultater. Med det samme, du har oprettet en Google Search Console konto for din hjemmeside vil Google automatisk begynde at indeksere din hjemmeside.
  4. Tilføj links fra andre hjemmesider – Du behøver faktisk ikke at anmelde din hjemmeside direkte til Google, som beskrevet i de første tre metoder. Google finder stor værdi i at finde et link til din hjemmeside fra andre  hjemmesider. Normalt vil Google hurtigt opdage disse links og begynde at indeksere din hjemmeside. Det er et led i den meget vigtige eksterne linkbuilding, som jeg har beskrevet i lektion 5.

Vigtigt: Benyt ikke tjenester, der sender dit link til et stort antal søgesteder på én gang. Disse tjenester forsøger ofte kun at opsnappe din e-mailadresse til spambrug. Google vil nedgradere din hjemmeside, hvis de opdager, at du hurtigt har fået lins til din hjemmeside placeret på mange tvivlsomme hjemmesider.

Hvad hvis Google alligevel ikke indekserer min hjemmeside?

Hvis Google alligevel ikke indekserer din hjemmeside, er det typisk fordi du har ekskluderet alle eller nogle af dine sider med noindex, eller disallow – det kan du læse mere om i lektion 4 om Sider der ikke skal indekseres af Google

 

Lad mig hjælpe dig med søgeoptimering af din hjemmeside

Har du brug for søgeoptimering af din hjemmeside, så giv mig et kald for en uforpligtende snak, eller brug nedenstående formular.

 

Kontakt mig for søgeoptimering af din hjemmeside