Pakkeløsning med Webdesign, SEO & Sociale Medier for lokale virksomheder

Min pakkeløsning med webdesign, søgeoptimering og sociale medier dækker de vigtigste behov for lokale virksomheder på internettet.

 

Hjælp til lokal seo optimering

Min pakkeløsning bringer dig frem i lokale søgninger. Ring til mig på 70 25 55 52, hvis du vil høre mere!

 

Jeg sørger for, at din virksomhed er synlig i lokale søgninger

Online WebDesign laver webdesign og søgeoptimering for en lang række lokale virksomheder såsom advokater, tømrere, malere, tagdækkere, tandlæger, bedemænd, gartnere, revisorer, autoværksteder, bilforhandlere, depotrum, låsesmede, el-installatører, indramningsvirksomheder, autolakereringsvirksomheder, forsikringsvirksomheder, VVS'er, psykologer, byggemarkeder og mange flere.
Fælles for disse virksomheder er, at de henvender sig til kunder i et lokalt område, hvor det er vigtig, at de dukker op på side ét i en Googlesøgning.
 
Webdesign og SEO for lokale virksomheder

Pakkeløsning med webdesign, sociale medier og markedsføring på Google

Min pakkeløsning for lokale virksomheder kommer hele vejen rundt om markedsføring på internettet. Pakken består af alle de ting, der er vigtige, for at din hjemmeside brænder igennem i dit lokalområde:
 • Domænenavn - Hvis du ikke allerede har et domænenavn, kan jeg hjælpe dig med at finde et, der egner sig til din virksomhed og din målgruppe.
 • Effektivt design - Jeg laver et effektivt webdesign, som tager godt imod kunderne, og får dem gøre det, du ønsker, de skal gøre. Det vil typisk være at ringe eller skrive til dig eller udfylde en formular.
 • Sælgende tekster - I samarbejde med dig skriver jeg de tekster, som giver dig flere henvendelser fra kunder.
 • Google map - Jeg lægger et Google map ind på siden, så dine kunder nemt kan finde dig.
 • Billeder - Jeg gennemgår dit billedmateriale og vælger de bedste og mest effektive billeder til hjemmesiden. Hvis det ikke slår til, kombinerer jeg med købte billeder fra billeddatabaser. Eller jeg får sat en fotograf på opgaven.
 • Søgeoptimering - Jeg sørger for at gøre alle de rigtige ting, så Google lægger mærke til din hjemmeside, og vi får sendt relevante besøgende ind på din hjemmeside.
 • Google AdWords med 600 kr. rabat - Jeg opretter en konto i Google AdWords, så du får mulighed for at supplere med Googles betalte søgeresultater. Jeg sørger ogsp for, at Google giver dig en startrabat til en værdi af 600 kr.
 • Google Analytics statistik - Jeg opretter en Google Analytics statistik, så vi bliver i stand til nøje at overvåge besøgene på din hjemmeside, og dermed løbende kan justere søgeoptimeringen.
 • Google Search Console - Jeg opretter en såkaldt Google Search Console statistik, som giver os advarsler, hvis Google ikke er tilfreds med hjemmesiden. Samtidigt giver Google Search Console et nøjagtigt indblik i, hvilke søgeresultater din hjemmeside kommer med i.
 • Google My Business - Jeg sørger for, at din virksomhed kommer rigtigt på plads i Google My Business, så du kommer stærkere frem i de lokale søgeresultater. 
 • Facebook - Hvis det er relevant for din type virksomhed, sørger jeg for at få lavet en effektiv Facebook side til din virksomhed.
 • LinkedIn - Jeg kan rådgive dig om, hvordan du får de optimale ud af din tilstedeværelse på LinkeIn.

12.000 - 20.000 kr. for en pakkeløsning

Prisen for ovenstående ligger ofte et sted mellem 12-20.000 kr. eksklusive billedmateriale. Men prisen vil variere afhængigt af den enkelte opgave. F.eks afhænger det af:

 • Hvor mange produkter og serviceydelser skal beskrives på hjemmesiden?
 • Findes der allerede en hjemmeside med indhold, der kan genbruges?
 • Har du allerede adgang til din Google My Business profil?
 • Eksisterer der allerede et egnet billedmateriale.
 • Hvor meget skal jeg ind og arbejde med tekst og billeder?

Pakken kan også omfatte design af firmalogo, men skal du have et godt logo, vil dette i sig selv nemt kunne løbe op i 10.000 kr.

Jeg skaber succes for din virksomhed

Undervejs i forløbet med webdesign og søgeoptimering får vi en god snak om, hvordan vi mest effektivt tiltrækker din målgruppe via søgemaskiner - og ikke mindst hvordan vi får de købeklare kunder til at kontakte dig, når vi har fået dem ind på din hjemmeside.
 
 
 

Eksempler på kunder, der ligger godt i Google lokale søgninger søgninger

Herunder har jeg linket til en række lokale søgninger, hvor mine kunder kommer godt frem på side et - og ofte med flere søgeresultater på samme side. Søgeresultatet vil variere fra dag til dag, men du vil typisk se mine kunder højt pladeret i de organiske søgereltater og i lokale virksomhedsresultater - I nogle tilfælde vil du også se en betalt AdWords annonce.

Herunder ser du et søgeresultatet for søgningen 'elektriker odense'. Som det ses optræder min kunde, Odense El, hele fire gange på søgeresultatsiden: Som organisk resultat, som lokalt resultat, på kortet og i AdWords annonce.

 

Søgeresultat Google søgning - Håndværker Odense

 

 
 
 
 
Vilhelm - Brugte klaverer og flygler

 Karsten tager hånd om opgaven og bider sig fast!

Vilhelm Rasmussen, Vilhelms Musikværksted, København

 

SEO- Mad ud af huset

 Karsten fik mig frem i de lokale søgninger

Det Franske Hus - Mad ud af huset

 

 

Lokal SEO for Biler i København

 Karsten har gjort os synlige med lokal SEO

Jacobsen Biler København

 
 
 
 

 

 

 Det er vigtigt for lokale virksomheder, at de kommer frem på side ét på vigtige lokale Google søgninger. Derfor har jeg lavet en 360 graders pakkeløsning, som omfatter de vigtigste elementer, der skal være på plads.

 

Karsten Andersen
Telefon: 70 25 55 52
karsten@onlinewebdesign.dk

LinkedIn

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.