Sommerhus Kerteminde Privat Udlejning

Privat udlejning af sommerhus ved Kerteminde Nordstrand

Formidabelt beliggende privat sommerhus udlejes et begrænset antal uger om året. Sommerbyens flotteste panoramaudsigt over strand, marker, skov og havn, og kun en kort spadseretur til dejlige Kerteminde centrum. Kun 5 minutters gang ned til badebroen og en af Danmarks absolut skønneste badestrande. Hvis du er interesseret, så kontakt Kirsten på telefon 27 21 90 17 eller send os en e-mail: kirstenmaersk@hotmail.com

 

Det arkitekttegnede sommerhus er bygget i 2017. Sommerhuset ligger i Kerteminde Sommerby – et hyggeligt gammelt sommerhusområde med kun et kvarters spadsergang ind til Kerteminde centrum og Great Northern golf. Bag Sommerbyen breder det fredede naturområde, Sybergland sig med et overdådigt fugleliv.

 

Skønt køkken – Praktisk indrettet køkken med flot havudsigt over Kerteminde bugt og badestrand.

 

Forrygende havudsigt – Sommerhuset har en 360° udsigt over skov, marker, hav og marina. Fra solopgang til solnedgang er der et herligt leben med badende, sejlbåde, kajakker og surfere på vandet.

Indretning af sommerhuset

 

Hyggelig udendørs pejs – Du kan nyde havudsigten fra terrassen med en drink ved hånden og knitrende ild i pejsen. Du er velkommen til at låne husets guitar og synge en lejrbålsang.

 

Morgenmad med solopgang – Kernen i huset er et skønt køkken-alrum med en enestående udsigt over skov, mark, strand, marina og Storebælt.

 

Jeg kan varmt anbefale Kirstens og Karstens sommerhus

“Jeg har flere gange holdt en uges ferie i Karsten og Kirstens privat udlejede sommerhus i Kerteminde i sommer. Huset er nyt og velfungerende på alle måder. Beliggenheden er fantastisk med suveræn udsigt over stranden nord for Kerteminde. De store vinduer sikrer udsigten indefra stuen og udenfor på den overdækkede terrasse er der samme flotte udsigt, som man kan have glæde af i alle slags vejr. Huset har brændeovn både inde og ude på terrassen. Der er mulighed for at finde læ på på flere sider af huset. Er vejret til det, er der også udendørs brus. Huset har opfyldt alle mine ønsker for en dejlig ferie, og jeg kan varmt anbefale det!” – Anne Kirkegård 🙂

 

Råhygge ved brændeovnen – Huset er opvarmet med en brændeovn og en energiøkonomisk varmepumpe, som henter varmen ud af den omgivende luft. Fra stuen er der udgang til en 120 m2 store terrasse med blomstrende klatreroser og mange dejlige siddekroge.

 

Regnbue over Sommerbyen – Fra terrassen er der en formidabel udsigt med evigt skiftende vejr over Kerteminde Sommerby.

Dejlige Kerteminde Sommerby – tæt på by, land, hav, strand, kultur og golf

Sommerhuset ligger i den hyggelige Kerteminde Sommerby med en formidabel udsigt over Kerteminde bugt. Der er kun fem minutters gang ned til den dejlige børnevenlige Nordstrand, og der er under en halv times gang langs stranden ind til lystbådehavn og centrum. I Kerteminde er der en rig variation af indkøbsmuligheder, museer og endda en rigtig hyggelig biograf. Odense ligger kun en halv times kørsel væk. Er man til restauranter og spisesteder er der et rigt varieret udvalg af alt fra pizzeriaer, fiskerestauranter til gourmetrestauranter i Kerteminde.

Soveværelse med havudsigt – Soveværelset er udstyret med en rigtig dejlig seng. Om natten ser man ud på Storebælts med skibe på vej til og fra Storebæltsbroen. Et helt fantastisk syn er når fuldmånen står op over Sjælland!

 

Gæsteværelse med praktisk hjørnesofa – Sofaen kan hurtigt trækkes ud til dobbeltseng. Man kan sagtens sove to personer her, men den er dog ikke helt så komfortabel som sengen i soveværelset.

 

Udendørs bruser med havudsigt – Fra soveværelset kan man gå direkte ud på rosen-terrassen, hvor der er udebruser med koldt/varmt vand og en skøn udsigt over Storebælt.

Kun 5 minutters gang ned til den børnevenlige Kerteminde Nordstrand

Der er kun fem minutters gåtur (300 m) ned til Kerteminde Nordstrand, som er en af Danmarks absolut bedste badestrande med rent badevand. Stranden har kun få sten og der er den rigtige dybde til badning for både store og små. Der er badebro og ishus lige nede for vores sommerhus.

Forskelligt

Husdyr kun efter aftale. Ikke-rygere. Lejeren må meget gerne hjælpe med at holde græsplænen nede 🙂

Kontakt os

Kirsten Mærsk
Gyldenstenvej 34, 5000 Odense M
Telefon: +45 27 21 90 17
E-mail: kirstenmaersk@hotmail.com
Bank konto: 9692 4472699369

 

Sommerhuset med syrener i maj

 

Sommerhygge på terrassen

 

Hygge under parasollen på den solrige terrasse.

 

Morgenmad i morgensolen

 

Praktisk indrettet køkken-alrum

 

Dejlig praktisk slappe-af sofa

 

Hemsen kan bruges til overnatning for et par børn og giver alle tiders legemuligheder.

 

Praktisk indrettet badeværelse

 

Lyst og venligt badeværelse med bruser

 

Soveværelse med skøn dobbeltseng. Udgang til terrasse og udebruser.

 

Panoramakig set fra spisekrogen.

 

Sydvestvendt sol- og lækrog. Legesager findes i kasserne. Her er sol hele eftermiddagen og næsten altid vindstille.

 

Snakkebænk med havudsigt.

 

Til familiesammenkomst

 

Grønt på terrassen

 

Morgendæmringen over Kerteminde Bugt set fra Sommerhuset.

 

Aftenstemning på Kløvervej

 

Også vintermorgener er helt fantastiske – Her udsigten fra soveværelset med solopgang over Storebælt.

 

Great Northern Golf Resort i Kerteminde

Er du til golf, så ligger Great Northern Golf ligger kun et kvarters gang fra sommerhuset, hvis man går ad ‘bagvejen’ op til enden af Gedskovvej. Her kan to personer indlogere sig med udsigt over golfområdet fra 5.000+ kr. pr. nat (inkl. måltider). Hvis du derimod vælger vores sommerhus, kan du indlogere dig til en brøkdel af prisen og vågne op til en forrygende udsigt over Storebælt. Great Northern regnes som en af top tre golf resorts i Norden. Læs mere på Great Northerns hjemmeside

 

Spa og Wellness i Kerteminde

Det fantastiske Great Northern Spa ligger ligeledes kun et kvarters gang fra vores sommerhus. Spa- og wellnessfaciliteterne er af højeste, internationale kvalitet, og der vil være åbent dagligt. Det er ikke billigt – men det er en oplevelse helt ud over det sædvanlige! – Læs mere om  Great Northerns Spa

 

Sejltur fra Kerteminde til Romsø

Vandet ud for Nordstranden bliver flittigt brugt af surfere, windsurfere og kitesurfere. Har man ikke selv båd, er det alligevel muligt at komme ud på havet. Det kan fx lade sig gøre med Romsøbåden, der hver lørdag og onsdag  kl. 9 sejler fra fiskerihavnen i Kerteminde til den skønne ø Romsø i Storebælt, ca. en times sejlads fra Kerteminde. Romsø har ingen fastboende. Her lever et stort antal dådyr, der ikke har spor imod besøg. En anden mulighed kan være de sejlture, som Fjord & Bælt Centeret tilbyder sommeren igennem. Se den nøjagtige sejlplan på Romsøs hjemmeside

Fjord & Bælt centret

Fjord og Bælt Centret er en natur- og forskningsinstitution, der ligger i Kerteminde, Danmark. Centret fokuserer på forskning og formidling af livet i havet, især i de danske farvande, herunder Østersøen og Kattegat. Det er et meget populært besøgssted for både lokale og turister, da det giver mulighed for at lære om og opleve det marine miljø i Danmark på nært hold.

Du kan bl.a. se, hvordan dyrene gennemgår deres daglige træning. De starter med sælerne, der udfører forskellige typer øvelser afhængigt af de relevante forskningsprojekter for dagen. Derefter går de til de smådelfiner i den anden pool. Der kan være forskere sammen med trænerne, der arbejder med dyrene. Gæster kan stille spørgsmål umiddelbart efter forskningssessionen.

 

Ferienhaus Fünen für Deutsche turisten